Луцькі патріотичні картини відправлять у зону АТО. ФОТО

Луцькі патріотичні картини відправлять у зону АТО. ФОТО
У Луцьку відбувалась виставка картин, частина яких присвячена «гарячим» подіям на Євромайдані, а інша частина - теперешнім бойовим діям на сході України.

Відкриття виставки відбулось у Луцькому національному технічному університеті 4 грудня.

В експозиції представлено 23 роботи, які намалювали студенти ЛНТУ.

За словами організатора мистецької виставки студентки 5 курсу Ірини Стукан, картини вона малювала разом зі своїми одногрупниками, які навчаються за спеціальністю «Графічний дизайн».

«Ми своїми творчими роботами намагаємось вкотре нагадати людям, що Україна живе у важкі часи, а також підтримати наших солдат. Деякі із плакатів ми відправимо до наших волинських бійців, які зараз несуть службу біля Дебальцевого», - зазначила Стукан.

Експозиція виставки не є одноманітною, адже кожен із художників мав змогу через малювання картини висловити власну думку щодо подій у державі. Як зазначає Ірина Стукан, всі роботи є унікальними і здебільшого виконані у стилі декоративного панно.

«Ідея виставки належить нашому викладачу Анні Дідух, яка займатиметься відправкою патріотичних плакатів у Дебальцеве. Інші картини і надалі будуть знаходитись в університеті, і ми їх не продаватимемо», - мовила організатор.

Окрім того, Стукан на виставці представила свою роботу під назвою «Славне минуле, буремне теперішнє». За її словами, вона хотіла донести до людей думку, що досить Україну зображати нещасною, беззахисною та плаксивою. Адже настав час "брати до рук меча і робити свою справу". На виготовлення картини дівчина витратила дві доби.
«Славне минуле, буремне теперішнє». Автор Ірина Стукан
«Славне минуле, буремне теперішнє». Автор Ірина Стукан

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колеги Поплавського. А малювати вчитись пробували?
Відповісти
Шановний КРОТ, відірвіть своє гаряче місце від стільця та зробіть щось корисне для суспільства.
Відповісти
чудова виставка!

Відповісти
Таке враження час зупинився. Це все було актуально років 50т назад. така техніка, такий підхід. Що казати...політех тільки бабки гребе. Викладачі- бувші студенти.
Відповісти