Український телеканал назвали «аморальним» через трансляцію Путіна

Український телеканал назвали «аморальним» через трансляцію Путіна
Нацрадою з питань телерадіомовлення розпочата перевірка проти «Еспресо TV» за фактом трансляції звернення президента РФ Володимира Путіна. Також цією трансляцією незадоволені у ще не створеному «міністерстві правди».

За пряму трансляцію промови президента Росії Володимира Путіна до членів федеральних зборів від 4 грудня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення проведе перевірку телеканалу «Еспресо TV», передає Телеканал новин 24.

«Еспресо TV дійсно транслював цю прес-конференцію. Це звернення поставлено на контроль, воно записано і аналізується нашими співробітниками», - заявив в ефірі одного з телеканалів голова Нацради Юрій Артеменко.

«Наша позиція дуже жорстка: якщо є щось, розпалювання ворожнечі, заклики або образу країни або її громадян, звичайно, будуть прийняті жорсткі заходи до каналу», - додав глава Нацради.

У той же час заочний міністр новоствореного Мінінформполітики Юрій Стець назвав «аморальною» трансляцію звернення Путіна українським каналом.

«Будь-яку відповідальність в Україні приватні ЗМІ несуть виключно перед своїми глядачами. Якимись регуляторами впливати на ці речі було б невірно, було б впровадженням цензури і посяганням на свободу слова. Я можу коментувати це тільки зі своєї точки зору. Я вважаю, що це аморально, і з точки зору інформаційної війни проти України - це підігравати агресору», - заявив Стець.

Більш того, за його словами, саме прозване в народі «міністерство правди» може бути створено вже у найближчі кілька днів, і воно буде реагувати на інші «аморальні», з його точки зору, дії українських ЗМІ усіма інструментами, які у нього будуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це дурня , на те свобода слова - не подобається то подавай в суд
Відповісти
А Коля Княжицкий, тот , который нардеп и друг розгонщика Майдана Сивковича, который друг КГБиста Путина, свое дело знают четко. Создали телеканал, обкатали его во времена революционных событий 2013-14 годов на демократичный манер, а нынче можно и ужалить прокремлевской пропагандой. Хорошо, что нынешний состав Нацсовета оказался принцыпиальным в ответственный момент. И нечего кивать на свободу слова, если речь идет о антиукратнский пропаганде Путина...
Відповісти
Як Еспресо висвітлювало Майдан - то вже забули, тепер можна чмирити. От вам і свобода слова...
Відповісти
А я вважаю що перегляд звернення Путіна у прямому ефірі допоміг нам в черговий раз переклнатися який же Путін х...ло. ла-ла-ла-ла...
Відповісти
Перегляд прямої трансляції путіна анітрохи не вплинув на мої переконання. Але мати доступ до інформації - базове право вільної людини. Ніяке міністерство не повинне обмежувати моє право до інформації - навіть до такої.
Відповісти
Ти забула пострибати і стрибай багато, бо від гімна і стрибків твоє серце свободи зігріє і освітить твою кімнату. Головне стрибати
Відповісти
Останні новини
Український телеканал назвали «аморальним» через трансляцію Путіна
04 грудень, 2014, 21:30