Парасюк прокоментував бійку у Верховній Раді

Парасюк прокоментував бійку у Верховній Раді
Нардеп Володимир Парасюк, котрий сьогодні вчинив першу бійку у стінах парламенту нового скликання, висловив свої думки про Майдан і про Верховну Раду.

Свої міркування він виклав у Facebook.

"Я ніколи і нікому не дозволю ображати світлі ідеї Майдану. Бо це є основа нашої боротьби і тільки та сила, яку ціною власного життя дали нам наші герої, змушує нашу націю рухатись вперед.

Володимир Гройсман або буде нормальним головою ВР, або піде геть. Бо вимога кожного українця - це прозорість і чесніть у прийняті будь-яких рішень. Хочете керувати державою - керуйте, хочете брати відповідальність на себе - беріть, але ви будете робити це правильно, а не так, як собі хочете.

Я усі ці дні сидів дуже тихо і спокійно в залі засідань і спосерігав за усім, що там відбуваєтся. Я намагався списати все на брак досвіду спікера, на колосальні амбіції фракцій, на те, що систему не зламаєш за два дні, але сьогодні була остання крапля. Я не буду більше спокійно спостерігати за дерибаном і порушенням усіх можливих норм при прийнятті рішень.

Тим більше, я не буду терпіти, коли мені будуть кидати фрази: "Сядь на місце. Тут тобі не Майдан".

Шановні депутати від БПП та інших фракцій, якби не Майдан, Ви б не сиділи у цьому залі і ніколи б не мали стільки влади, скільки Ви маєте її зараз.

Я прийшов сюди ламати систему і я це робитиму усіми можливими і доступними мені як депутату способами", - написав Парасюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 47
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так і не зрозумів, що система ламається з себе. навчитись поважати точку іншого, навіть якщо вона тобі не подобається, навчитись жити по правилам, тому що не серед бидла, а серед людей. А інакше- безлад
Відповісти
Молодець Володя!!! Тільки з такими патріотами ми зможемо збудувати Україну. Ламай хребет цим упирям і виродкам, а ми тобі будемо допомагати.Слава Україні!!!
Відповісти
Молодчина таких в парламенті треба більшість, щоб усякий зброд не розслаблявся. А де наш славнозвісний командир лАПіН, прокладка гУЗЬ, приймають вже участь в дерибані біля корита?
Відповісти
Не потрібно перетворювати головний законодавчий орган країни на базар, де хто голосніше крикнув, того і слово. А по поводу "помахати кулаками" то Кличка на нього не вистачає.
Відповісти
Чию точку зору, порушника конституції та регламенту?
Відповісти

Моя повна підтримка дій, міркувань Володимира
Відповісти
правильно каже, бо якщо мовчати, то за 2 місяці ці упирі знову наладять все не яниківський манер!!
Відповісти
Володя, ми з тобою, а БПП - ганьба!!!!
Відповісти
Все правильно Володя зробив. Якби мені якесь бидло такі слова сказало, то отримало б поміж ноги!
Відповісти
хлопці гинуть , а воно розказує де майдан
Відповісти
ЖАЛКО ЛЮДЕЙ, ЩО ЗАГИНУЛИ, І ДАЛЬШЕ ГИНУТЬ,А ЦІ СВИНІ ЖИРНІ НА ЧОЛІ З ЗАЙЦЯМИ, ПОСАДИ ДІЛЯТЬ.ОДНА БАНДА ПІШЛА, А ВМІСТО НЕЇ ІНША ПРИЙШЛА.МАЙЖЕ БУДЕ ТРЕТІЙ МАЙДАН!!!
Відповісти
До вчорашнього дня я вважав Володю адекватною людиною, а тепер бачу, що це сільський бидляк, що дорвався до Ради розказуючи про ''ідеї Майдану'', він просто не вміє себе поводити серед людей, а ці його тупі погрози "винесемо", "закрийте рота" і т.д. Думаю, що скоро його звідти винесуть. Хочеш впливати на щось у ВР - вступай у коаліцію. А то перед виборами йшов і розказував що він буде серед більшості, а прийшов і сидить в ''опозиції".
Відповісти
парламент на те існує щоб обговорювати а не голосувати підкилимні рішення
Відповісти
макс, якщо коаліція до влади хоче знову привести бандитів, то закривати рота їй(коаліції) треба вже. а бидляк , я так розумію тебе - це з людьми?
Відповісти
Молодець. Повністю підтримую! Таких тереба побільше. Тоді буде толк.
Відповісти
молодець!
Відповісти
я рада ,що Володя в раді,БПП трошки будуть обережніші,хоча там треба таких як Володя хоча би 200,або я песиміст або нічого вони робити і міняти не хочуть просто їм олігархам це не вигідно

Відповісти
я рада ,що Володя в раді,БПП трошки будуть обережніші,хоча там треба таких як Володя хоча би 200,або я песиміст або нічого вони робити і міняти не хочуть просто їм олігархам це не вигідно

Відповісти
рада що Володя в раді підтримую його повністю,хоча не вірю що олігархи щось дадуть змінити --------їм це не вигідно я не велика патріотка скоріше реалістка мені теж не вкладається за що люди загинули і за що зараз гинуть і якщо скажете що за мене і за моє світле майбутнє--------я сумніваюсь ,то може треба йти всім на чолі з тими депутатами
Відповісти
унтерменш він і в Раді - унтерменш!
Відповісти
Все правильно Парасюк зробив. Нехай ті жирні багаті свині посидять ще фронті, як він, хоч місяць, тоді матимуть право його ображати.Він в 27 бачив реальне життя під градами, там вмирають такі як він не за те, щоб вони далі нічого не робили. Місяць писали коаліційні закони, півмісяця ділили комітети, а діти простих людей щодня гинуть на Сході.
Відповісти
стовідсотково засланий козачек Цей Парасюк (перехитрив тупих апалченців і вони його відпустили прямо в Верховну Раду виконувати вказівки путлера)
Відповісти
Не нужно всех на свой лад мерять.По крайней мере он говорит и действует искренне! А не так как другие- семь пишем , два на ум пошло!
Відповісти
Бандитів прогнали з влади, замість них прийшли ворюги... Дякую майдану за війну на територій держави та загиблих товаришів у зоні АТО, за бідність і не менш потужну корупцію...
Відповісти
согласна! создали себе подобное! А теперь о законах вспомнил!!
Відповісти
прозрел??? а вы как действовали?не ломали?? наломали дров и создали себе подобное!
Відповісти
создали себе подобное!!! кто законы нарушил на то и наступил!!!
Відповісти
молодец Володя, правильно поступил, жирных свиней нужно периодически ставить на место, а быстро забывают, зачем их туда выбрали...
Відповісти
Парасюк справді патріот.Якби не він,то бандюкович ще й досі правив би Україною.Володя молодець,що не згідний з такими ворюгами та бандюганами,які на сло вах за народ,а на справді тільки й думають,якби той народ обікрасти й на цьому збагатити себе,свій власний бізнес. Подивімося уважніше,хто ж прийшов до влади - одні олігархи,котрі ніколи не дбатимуть про народ.Ці тварі уже набридли народу.Їх всіх треба подальше гнати від влади,а це можуть зробити тільки такі патріоти,як Володя Парасюк. Підтримаймо його.Не дамо розвалити країну,бо орлігархи про це тільки й мріють.Слава Україні та її відважним героям, впершу чергу тим,які віддали своє життя за нашу державу.Герої не вмирають.
Відповісти
знову бійка.. знову затикання рота одне одному. знову кулак замість розуму. Рівень майдану не може будувати - він може тільки руйнувати.
Відповісти
а що робити коли більшість все робить щоб нам стало ще важче.
Невже за час нової влади ми стали жити краще.Прикрились Ато
і далі деребанять Україну.
Відповісти
Кордон України на Збручі. А ви, хохлячки, діліть Раду, діліть Київ, діліть Малоросію. Щвидше би вас здихатися. Згинь нечисть!!!
Відповісти
Держись. На Майдане ты был, теперь этажом ниже - террариум.
Відповісти
молодець пацан побільше таких у раду і все буде добре
Відповісти
такоого бардака як зараз небуло нікои апетити і амбіції у новоі влади безмежні апетити але народного терпіння надовго не вистачить побільше таких хлопців як парасюк у владі і все у нас буде добре ми з тоою ми брате простий Український народ який при зарплаті 1200 грн купляє гречку за 19 грн бензин за 18 якому вимикають світло у двадцять першому столітті хіба за цих ненажерливих ублюдків загинули люди на майдані другого шансу у них небуде
Відповісти
молодець володя!
Відповісти
Молодець,Володя, ТАКОГО БАРДАКА потрібно позбутись....потрібно соратників.Все стало ще ХУЖЕ.Нові люди в парламенті бачу по-тихеньку здаються під ковпак Яценюка і Порошенка.Дійте , а то чекати нема куди
Відповісти
Якщо не вміє себе вести в колективі,то це ганьба. Де ж ці виважені, доброзичливі патріоти, на яких ми покладаємо надію... потрібно конструктивні рішення ,а не бої без правил...здається очікуване таке примарне, нажаль, навчаємось на своїх помилках...вкотре промахнувся народ...
Відповісти
Молодець з цим бидлом зрадівським інакше не можна у них на меті одне брехати і красти ,красти і брехати
Відповісти
Хто були перші депутати Верховної Ради УРСР?Робіт-
ники,колгоспники,прошарок інтелегенції.А зараз?Їх там
нема вже років 25.Парасюк представник ціх категорій.Тому він спочатку веде себе так,а потім обживеться,зрозуміє,що як.Буде білий і пушистий.
Відповісти
Володю, так тримати! Дякуємо тобі за твій патріотизм, за те, що ти захищав наш спокій на війні на сході України; за те, що, знаходячись у стінах Верховної Ради, не втратив своєї людської гідності, людського обличчя! Більше б таких парламентарів Україні, а то там...
Відповісти
Володимире , ти молодець ! гордість в душі за таких як ти! Слава БОГУ ,щоє ще такі хлопці, а це означає що ще НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНА!!!Єдине прохання --не продавай душу і ту справу яку ми почали ні за які блага і гроші...!!!
Відповісти
Щоб вгадати його нацiональнiсть - треба тiльки подивитися на його обличчя!
Відповісти
На дурака стало больше.Ничего,вкусит бабло и успокоится.
Відповісти
Гройсман - птенец «гнезда Петрова», достоин своего шефа.
Как Порошенко активно полуспит и видит вместо войны «ато», так и его ученик, напористо приводит ВР в полусонное состояние. Они на вершине. Им некуда больше спешить. «Тихо вокруг, сопки покрыл туман…»
А, между тем, ВОЙНА длится круглосуточно!
Преступное безделие Ющенко после оранжевого Майдана, и чем оно закончилось, не забыто. Если наши «герои» не начнут действовать в интересах народа, по законам Евромайдана и военного времени, их должно отстранить от власти.
Володя парасюк, так держать!
Відповісти