Стильний Луцьк. Портрет дня: Віта Борисюк

Стильний Луцьк. Портрет дня: Віта Борисюк
Віта Борисюк, студентка, 19 років

Сьогоднішня стильна героїня навчається в університеті за спеціальністю монументальний живопис, а ще працює у Magic Art Group – організації, яка займається художнім розписом фасадів та інтер’єрів. Також і сама малює та втілює свої творчі ідеї.

Щодо свого одягу каже, що раніше одягалася більш по-спортивному, згодом незрозуміло як смаки змінилися, почала одягати деякі етнічні речі. Заплела косички, тим самим змушена була змінювати гардероб, аби виглядати гарно.

«Люблю яскраві кольори, але в міру. За модою я не слідкую. Зрештою зараз усі одягаються якось однаково – трикутники, олені на одязі. Мені ж подобається щось незвичне. Наприклад, ретро-стиль люблю за його довгі цікаві плащі. Але мій ідеальний образ - зі стилю бохо», - розповідає Віта.

В одязі дівчина віддає перевагу зручності та комфорту, тому носить штани з високою посадкою. Мовляв, такі штани набагато зручніші за «бедровки».

Окрім інших речей, в гардеробі Віти гідне місце займають і сукні з підборами. Зізнається, багато моделей вигадує сама, навіть є одна, пошита із чоловічої сорочки.

На запитання, чи виділяється між сірою масою, дівчина сором’язливо відповідає, що так.

«Мені це подобається – виділятися між сірою масою. Але часом образливо, коли на тебе незрозуміло як дивляться та шепочуться за спинами. Просто у нас невеличке місто, де ходити з тими ж косичками не прийнято. Так чи інакше мені подобається як я виглядаю, і це головне», - посміхається студентка.

На фото наша героїня одягнена у сорочку Levis, кофту New Look, джинси та черевики. Образ прикрашає сумка, підвіски, браслет та чудернацька шапка, яку Віті подарував тато. Каже, ця шапка ручної роботи від дівчинки, яка відкрила свій інтернет-магазинчик та шиє такі шапочки.

Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Із зовнішнього вигляду одразу ж видно, що сьогоднішня героїня вельми цікава та непересічна особистість. Свою неординарність дівчина підкреслює творчими прикрасами. Так, вона до намиста та кулонів підібрала яскраву сумку, їх носять здебільшого художники.

Цікава куртка із тканини, спортивного покрою та шкіряними рукавами. По стилістиці до куртки підходить взуття.

Джинси у дівчини звичайні та не привертають особливої уваги. Також добре, що сорочка трішки виглядає з-під кофтини, а зверху викладений комірець.

І, звісно, найцікавішим елементом lookу є «шапка лапка», яка робить образ нестандартним. Цей головний убір є в тренді другий рік поспіль, завдяки якому дівчина відразу вирізняється з натовпу.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одразу видно що дівчина творча натура. єдине що я б змінила це черевики. якось ці дешево виглядають. мабуть було б краще щось типу гірських черевиків при чому не зав'язаних під саму щиколотку, тоді образ був би довершений. ДІДУХ! головний акцент шапка?! чесно?! там і без шапки є на що подивитись.
Відповісти
Все мега круто. Якщо тебе обісRуть в цій рубриці то не переймайся. Кількість населення Луцька- 200 тисяч людей, плюс волинь пост залучив до цієї рубрики фотографа і дизайнера, а коментів тут зірвеш в кращому випадку з 20. Ну на два розраховуй точно. То мій буде, а другий від каліпсо. ( ну і ще може хто ' соизволит')
Відповісти
Дівчина,наче вовчиця)))))))))
Відповісти
ну нарешті щось свіженьке і цікаве, а не вічний ваш тухляк
Відповісти
гарна і світла дівчинка)
Відповісти
Молодьож робити не хоче, вчитися не хоче
тiко гуляти
Відповісти
Буцефал Маркович як ви тільки картинки подивились то там у першому реченні написано що дівчина не тільки вчиться, але ще й працює. до чого ваш коментар, незрозуміло?
Відповісти
Але спершу був подумав що на ній знак супермена ))))))
Відповісти
Класна мала
Відповісти
Мала....5+ ))))
Відповісти
Супер! Неформально, але не мозолить око
Відповісти
Шапка крута
Відповісти
Супер!!!!!
Відповісти
Сподобалось. Чомусь цікаво незнаю чому. Зачіска нагадала мені героя з фільму Predator.
Відповісти
Яка вона потішна :) Ну просто няшка...
Відповісти
супер!! дуже круто!! ти взагалі крута! подобається
Відповісти
Красуня!!!
Отаких побільгше б в рубрику) отаких - з індивідуальним стилем)
Відповісти
Дуже гарна дівчинка,цікавий стиль,гарний макіяж і зачіска!Але це все за рахунок природньої краси..була б страшна,накинулись всі і за все!!!А так ти молодець!
Відповісти
а на шиї тату???
Відповісти
а на шиї тату?
Відповісти
насправді дуже гарна та мила) так особливо і водночас без перебору
Відповісти
Давно вже немає інквізиції, а то героїні прийшлось би дуже не солодко, навіть" трохи" гаряче…

Відповісти
Чим вам так припала до душі та шапка? "Класна шапка, крута шапка", що там крутого? Вона робить її схожою на дикунку, а от без шапки справді все класно.
Відповісти
интересно!
Відповісти
Nareshti Stylynyy Luts"k!!!! Super!!!! Divchynko ty Molodchyna! I ne pereymaysya shcho shepochutysya za spynpyou! Meni zavzhdy robyly zauvazhennya vidnosno odyagu - zanadko neordynarno! Bog stvoryv svit bagatogrannyy i my podibni do tvortsya tezh tvorymo! Budy soboyou!Uspihiv u vsyoumu!
Відповісти
Дуже цікава і симпатична дівчина! Все вдало підібрано. І ця зачіска їй дуже пасує)
Відповісти
Прикольно!
Відповісти
Кльово!!! Стільки цікавиїх і оригінальних дрібниць! Молодчинка!
Відповісти
"в гардеробі Віти гідне місце займають і сукні з підборами"- авторе, Ви перечитуєте те,що пишете?!Сукні з підборами? Лячно уявити....
Відповісти
А дівчинка-гарна!Креативно,цікаво,стильно!
Відповісти
Перша асоціаія- снайпер у маскувальному одязі. Ще б ружжо - образ був би повний.
Відповісти
Гарна панянка. Все вдало. Дивно бачити в цій колонці таке :)
Відповісти