Змінили адресу, куди звертатися щодо питань з газом у Луцьку та районі

Змінили адресу, куди звертатися щодо питань з газом у Луцьку та районі
ПАТ «Волиньгаз» повідомляє, що Управління експлуатації Луцька і Луцького району відтепер розташоване за новою адресою: Луцьк, вулиця Львівська, 152Б.

Тут споживачі з Луцька та Луцького району зможуть отримати послуги, які раніше надавалися за адресою вулиця Івана Франка, 12, - повідомили у товаристві.

В Управлінні, що тепер розташоване на вулиці Львівській, 152Б, відбувається прийом в експлуатацію новозбудованих і відреконструйованих систем газопостачання, пуск газу, відновлення газопостачання та приєднання до діючих і нових газопроводів, надання погодження для будівництва на земельних ділянках, відновлення технічної документації, технічне обстеження газопроводів і споруд на них, газових колодязів, запірної арматури, укладання та супроводження угод на технічне обслуговування газопроводів, прийом заявок на ремонт газових приладів та інші послуги, пов’язані з газифікацією і виконанням будівель но-монтажних робіт.

Для споживачів вже за новою адресою працюють Служба експлуатації ввідних та внутрішніх газопроводів і газового обладнання, Служба підземних газопроводів та споруд на них, Служба експлуатації ввідних та внутрішніх газопроводів і газового обладнання комунально-побутових підприємств та котелень. Окрім цього за новою адресою обслуговуватимуть Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та працюватиме монтажна дільниця, що займається догазифікацією та узаконенням встановлених самовільно приладів газу.

Окрім цього за адресою Львівська 152Б працює Автотранспортна служба, Будівельно-монтажний відділ та Сервісний центр із повірки побутових лічильників газу. Доїхати з центральної частини Луцька до Управління можна маршрутками №19 чи 23.

Повідомляємо, що видача технічних умов, проведення інструктажу для споживачів, головний офіс підприємства, де працює адміністративна ланка, служба обліку газу, проектно-кошторисна служба, служба Єдиного вікна залишаються за старою адресою: вул. Івана Франка, 12.

Окрім цього, для абонентів Луцька та Луцького району працює абонентське відділення обслуговування споживачів на проспекті Волі, 6, у приміщенні «Федерації профспілок області». Тут можна отримати консультацію слюсаря, укласти договір на постачання газу, повідомити показання лічильника, оплатити спожитий газ та виписати нову абонентську книжку.

Для повідомлення показань лічильників телефонуйте: (0332) 77-69-44, 77-69-42

Телефон «Гарячої лінії» – 15-84

Телефон «Контакт-центру» – 0-800-501-406

Аварійно-диспетчерська служба – 104.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивився по карті їх нове місцезнаходження..., капець! На кудикіних горах, в кінці Луцька, та ще й від дороги шкандибати і шкандибати. Ото пересилилися.
Відповісти
Останні новини
Змінили адресу, куди звертатися щодо питань з газом у Луцьку та районі
05 грудень, 2014, 10:06