Такі різні, а таки єдині. Волонтер Андрій Охремчук

Такі різні, а таки єдині. Волонтер Андрій Охремчук
Андрій Охремчук у звичайному житті працює у сфері інформаційних технологій. Входить до групи волонтерів «Поліські партизани», які намагаються забезпечити армію вкрай необхідною допомогою.

«Хлопці дзвонять і кажуть, чого їм не вистачає, а ми тут шукаємо, купуємо те, що просять, – розповідає чоловік. – Для нас це почалось, коли 51-шу бригаду відправили на полігон у Рівне. За інформацією частини, техніку ніби у Володимир-Волинську поремонтували, а насправді вона не доїхала навіть до полігону, стояли поломані на дорозі. Відповідно, подивилися на реальний рівень забезпечення і зрозуміли, що з цим треба щось робити».

На запитання про те, чому витрачає свій час та зусилля на допомогу іншим, відповідає, що добре усвідомлює ситуацію, в якій опинилась Україна.

«А хто цим буде займатись? В нас війна йде, а армія без нічого. Простіше, звичайно, раз у місяць відправляти СМС на 565 і переживати біля телевізора, але ми хочем і можем допомогти більше», - зазначив він.

Андрій Охремчук відзначає, що останнім часом населення стало менше жертвувати на армію.

«Зараз чи в людей закінчуються гроші, чи вирішили, що у нас перемир’я, але останнім часом дуже важко у пошуках фінансів. Пішли морози і потреби хлопців виросли. Потреби, насправді, виросли в геометричній прогресії, а фінансові надходження впали», - заявив волонтер.

Андрій Охремчук дякує людям за підтримку, яку вони надають волонтерам з групи «Поліські партизани», а для влади, ефективність роботи якої з волонтерами вважає вкрай низькою, додає, що «куля їх також не омине в разі антиукраїнської політики».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які добрі очі...
Дякуємо, Андрій, за Вашу роботу!!!
Відповісти
Андрію,а дедалі більше інформації, що все що люди дають хлопцям не поступає....
Відповісти
До 111 -
Ви маєте претензії конкретно до Андрія та "Поліських партизан"?
Відповісти
До 111. Особисто знайомий з А.Охремчуком. І, знаючи його підхід до справ з чужими "халявними" грошима, не дивуюсь що значна частина фінансів йде на власні потреби а не на потрібну справу. В Майданах-Оболонях і інших закладах за "добрі очі" не наллють і не погодують...
Відповісти
підтверджую інформацію. все що за день збирає охремчук вечері пропиває в "майдані". пє щодня, в нього місце вже своє - біля стойки барної. а схрон він спеціально знайшов в дворі біля "оболоні", щоб зручно було похмелятись. й очі у нього не добрі, а пяні.
Відповісти
правільно. нема чого Охремчуку гроші давати
давайте Зінкевічу, він вже обув і одів 51ршу.
тепер он і 72гою займається.
на власні очі бачив як Костя на прохідній невдягнених військових ловив та вдягав силоміч
Відповісти
Зараз підуть подробиці особистого життя вся і всіх, п'янку вже приплели, на черзі курви на схроні? :)
Співвітчизники такі співвітчизники, аби нагадити, навіть не маючи конкретних претензій.
Відповісти
Та про що Ви!! Це ше та пархата гадина - привласнити, обдурити і пропити. Знаємо його років з 20. Заробити саменіц не може та й тулиться де халява. ПАРХАТИЙ!!!
Відповісти
є такі які дійсно допомагають бійцям чим можуть не жаліючи себе, а є такі які все тягнут до себе додому. Розкажували про таку "волонтерку" з Любомля.
Відповісти
Я незнаю кому Андрій дорогу перейшов Але бійцям ДУК і ЗСУ і Айдару і Азову допомагає - вдіває, передає їжу всякі цінні речі внього можна подивитись фотозвіти як по чекам так і по доставленим речам. Хто може цим похвастатись з вас Заздрісні волонтери. Нечесні ви якісь скоро завітаємо до Вас. Спитаємо за всі ваші гучні заяви кого вдівали кому допомагали так що готуйтесь! Свято Наближається!
Відповісти
Яка неймовірно прихована реклама Зінкевича хахахахах. Трольня нещасна Зінкевич уже вкрав стільки грошей що вистачило би одіти цілий батальйон, а перед тим як говорити на нормальних волонтерів таких як Охремчук подумай чи не прийдуть до тебе курво ті кого партизани справді без транжирства і розкрадання грошей одягають, а вони обов'язково прийдуть це я тобі кажу як один з тих кого забезпечили всім необхідним перед поїздкою у зону АТО.
Відповісти
знаю Андрія особисто не перший рік, чесний і попядний хлопець. Побільше б таких людей.
Відповісти
Останні новини
Такі різні, а таки єдині. Волонтер Андрій Охремчук
05 грудень, 2014, 13:01