У Луцьку проведуть традиційну премію «Людина року - 2014». ФОТО

У Луцьку проведуть традиційну премію «Людина року - 2014». ФОТО
У Луцьку 8 грудня о 18:00 в драмтеатрі відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців премії «Людина року - 2014».

Про це йшлося під час прес-конференції про нагородження.

Цього року організатори дещо змінили формат проведення заходу. Зокрема, окрім традиційних номінацій, будуть нові, якими нагороджуватимуть учасників Євромайдану, родичів загиблих Героїв Небесної Сотні, а також учасників АТО.

Організатор премії «Людина року - 2014» Олена Бекеша каже, що девіз заходу - «Україна за мир». Вона переконує, що цього року на заході буде менше розважальних виступів, натомість буде більше патріотичних пісень.

«Новими номінаціями цього року будуть: «Нескорений», «Добрі справи» і «Герої року». Остання номінація у першу чергу стосуватиметься загиблих хлопців на Майдані, їх із Волині було 6 чоловік. На премії будуть присутні їхні родини. Також не буде залишеною без уваги діяльність волинських волонтерів, завдяки яким наша армія обігріта і накормлена», - зазначила Бекеша.

Також у рамках заходу буде проводитися благодійний збір коштів на потреби бійців АТО, а виручені кошти за квитки будуть передані на лікування українських воїнів.

Ведуча церемонії премії «Людина року - 2014» Наталія Войтович каже, що, незважаючи на зміну формату проведення заходу, церемонія не повинна перетворитись у жалісне видовище.

«Ми будемо нагороджувати не лише родичів загиблих Героїв України, але і тих хто попри складну ситуацію у країні працюють, творять і досягають успіхів. Ми намагатимемось знайти ту «золоту середину», коли водночас ми будемо радіти за наших переможців номінацій і пам'ятати про те, що на іншому боці нашої країни відбуваються трагічні події», - резюмувала Войтович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серед усього убогого і алчного зібрання єдина Конах хоч щось робить для армії , а інші????? Галю біжи від тих надальокіх людішок!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку проведуть традиційну премію «Людина року - 2014». ФОТО
05 грудень, 2014, 15:04