Мер Луцька поділився планами на 2015 рік

Мер Луцька поділився планами на 2015 рік
Луцький міський голова Микола Романюк розповів, які кроки зробить влада міста у 2015 році.

Планами він поділився 5 грудня під час урочистостей, присвячених Дню місцевого самоврядування.

Так, за його словами, в місті мають з'явитися нові тролейбуси.

Крім того, почнуть роботи з побудови каналізації на Вересневому і Малоомелянівському масивах. Відновлять ремонтні роботи дитячого садочка на вулиці Декабристів.

Романюк обіцяє продовжити очищення та поглиблення русла міської річки Сапалаївки. Планують також завершити першу чергу робіт з реконструкції зоопарку.

Також розпочнуть масштабні роботи з реконструкції системи теплопостачання міста Луцька.

"Будемо продовжувати співпрацю з міжнародними інституціями із залучення додаткових коштів до місцевого бюджету. Вже є напрацювання щодо залучення 22-х мільйонів гривень на благо нашої громади. Будемо продовжувати співпрацювати з Європейським Банком Реконструкції і Розвитку, Світовим банком, НЕФКО", - заявив міський голова.

"Наступний рік будемо розпочинати з чистого листка, але з певним фінансовим запасом, з хорошими планами", - зазначив Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я не хочу такого мера
Відповісти
ну їдь в інше місто, чи село, буде інший голова)
Відповісти
Романюк подякував команді, з якою готовий йти на другий термін міським головою. Лучани памятатимуть про "Буратіно" і інше... Добре, коли частіше змінювати керівників, які міняють зачасто свої погляди, як комсомолець-комуніст Коля Романюк.
Відповісти
Романюк піде на вибори з цими ж виборцями і блискуче їх виграє. Тому, що він з громадою і працює на громаду, розгрібаючи завали своїх попереднії колег, віддаючи їхні борги. А щодо "буратін", то їх в місті є понад 300! Але [] впало в очі лише "Буратіно". Подавіться з заздрощів сирою картоплиною.
Відповісти
сьогодні підвозив сина на автобазар,це якийсь піпець,проїхати не можливо ,перед кільцем якийсь дибіл,в рожевому жилеті кидається під колеса,вимагає якісь гроші(був посланий на путіна),ментів не видно, Романюк,зроби щось з тим бардаком.Або навіщо нам такий мер.
Відповісти
цензура процвітає
Відповісти
Чому Шиба в Луцьку зробив дві дороги (біля гот Світязь та Паркову) і вони 7 років цілі без ям та ремонту, а Романюк щороку лагодить і щоразу іх вистачає на місяць, два???? Це запитання до діючого мера.
Відповісти
Каналізація це добре, а куди її качають? Гамно прямує через застарілі очисні споруди, що за Вишковом, прямо в Стир і всім байдуже.
Відповісти
Не дай Боже другий термін такому меру - одні ями на Пр. Волі біля філармонії чого варті! Це обласний центр? вічно " плачущий " мерЮ який нічого для міста не робить!
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька поділився планами на 2015 рік
06 грудень, 2014, 10:47
Порошенко їде в зону АТО
06 грудень, 2014, 09:51