У Луцьку - благодійна акція заради дітей бійців АТО. ФОТО

У Луцьку - благодійна акція заради дітей бійців АТО. ФОТО
Волонтери «Фундації розвитку громад» у Луцьку організували майстер-класи та продаж іграшок від волинських майстрів, щоб на отримані кошти купити подарунки для дітей, чиї батьки служать у зоні АТО.

Ярмарок «Лист до Святого Миколая», де можна придбати іграшку, а також виготовити листівку чи оберіг власними руками, розгорнули у Палаці культури Луцька, пише "Громадське.Волинь".

Працюватиме ярмарок із 10 до 19 години 6 та 7 грудня.

Як розповідає виконавчий директор «Фундації розвитку громад» Юлія Євпак, минулого тижня вже організовували подібний захід. Тоді збирали кошти на теплі речі та обладнання для бійців.

«Ми організовуємо вже другий тиждень такі ярмарки. З акції минулого тижня ми вже зробили закупки, техніку, трохи теплих речей для бійців, в понеділок будемо передавати», – розповідає вона.

До акції долучилися майстри із Луцька, що виготовляють дитячі іграшки, а також обереги для бійців АТО.

«Збираємося ці речі продати та купити подарунки діткам до Дня Святого Миколая. А сьогодні ж6 грудня – День Збройних сил, тому робимо бійцям ще й такі побажання, ангели-обереги для наших хлопців», – каже Юлія Євпак.

Наталія Калмикова-Скороход із «Фундації розвитку громад» каже, що кожному бажаючому, хто завітає у ці дні в Палац культури, допоможуть освоїти виготовлення декоративних листівок і оберегів для бійців.

«Тут готові іграшки від луцьких майстрів та виробників. Їх можна придбати, а гроші підуть на подарунки. Ще у нас завтра буде концерт дитячих колективів у бібліотеці імен Олени Пчілки. Там теж плануємо організувати майстер-класи», – зазначає активістка.

Нагадаємо, 7 грудня у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки о 10:30 відкриють майстер-клас із виготовлення різдвяних листівок. О 12:00 у актовому залі бібліотеки почнеться концерт дитячих колективів «Надія є!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.