Путін погодився повернути Донбас

Путін погодився повернути Донбас
Президент Росії Володимир Путін хоче відновити окуповані проросійськими терористами райони Донбасу в єдиній політичній та господарській системі України.

Про це він сказав у суботу в Москві, після переговорів з президентом Франції Франсуа Олландом, - повідомляє Укрінформ.

«Росія виступає за негайне припинення кровопролиття, за те, щоб були знайдені шляхи до зближення, у тому числі і щодо відновлення єдиного політичного простору», - сказав він.

За словами Путіна, він також обговорював з президентом Франції необхідність відновлення господарських зв'язків між окупованими районами Донбасу та рештою України. Він сказав, що Донбас не може без України, «тому, що обидві частини цієї території потрібні одна для одної».

«Адже значна частина енергетики України, як ви всі знаєте, вона відпочатку була побудована на східноукраїнському вугіллі. Треба відновити зрештою господарські зв'язки, потрібно направляти вугілля, отримувати у відповідь електроенергію, треба відновити нормальне функціонування фінансових установ. Це все можна зробити і потрібно. І якомога швидше», - підкреслив він.

Водночас Путін сказав, що відновлення «якогось спільного політичного простору» може початися тільки після того, як припиняться обстріли і загибель людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви цей матеріал написали в дусі прес-служби Путлєра
Відповісти
Судя по речам Путена, вчера в аэропорту ему пришлось по-французки
Відповісти
Згідний з Остапом Бендером. Керівництво у ВП змінилось і не більше.
Відповісти
Чудаки ви,а то ніби Путін ці території хотів забрати,він от з Чечнею не може справитися,хто винний у тому,що на Донбасі живе проросійськи налаштований люд,який просив допомоги у Путіна після революції в Києві,а він її так і не дав).От і хлинули добровольці з Росії...
Відповісти
Повернути можна те, чим володієш. Виставити заголовок "Путін погодився повернути Донбас", не взявши в лапки слово "повернути" - продемонструвати некомпетентність, що не робить честі тим, хто вважає себе журналістом українського видання.
Відповісти
путіну не можна вірити. Це ж брехло. Конфлікт розвяжеться лише після його відсторонення і справедливого покарання.
Відповісти
На донбасі 2 млн людей. Втікла половина, лишився 1 млн. Їм треба їсти, 3 рази на день, це мінімум 60-80 грн/день на людину. Отже треба надавати допомоги тільки у їжі 60-80 млн грн. А це 4-5 млн доларів в день. Чи цікаво путіну це фінансувати? Звісно ні. Отже, він і не збирається, тому і хоче, щоб цей тягар ліг на бюджет України. Нам доведеться кормити за власний рахунок прибічників "рускага міра". Хіба не зрозуміло?))
Відповісти