У напрямку Донецька рухаються 100 вантажівок і військова техніка

У напрямку Донецька рухаються 100 вантажівок і військова техніка
Місія ОБСЄ зафіксувала переміщення нерозпізнаного конвою з вантажівок і військової техніки в Донецькій області.

Про це йдеться у звіті місії, - повідомляє Укрінформ.

"Спеціальна моніторингова місія продовжує стежити за виконанням положень мінського протоколу і меморандуму у рамках роботи спільного Центру з питань припинення вогню на Донбасі. Зафіксовано більш як 100 немаркованих зелених військових транспортних засобів, що рухаються на захід у бік міста Донецьк", - зазначається у повідомленні.

Так, під час візиту місії в Шахтарськ (55 км від Донецька), що знаходиться під контролем "ДНР", зафіксували 4 конвої (19 машин) військових вантажівок, які пересувалися окремими групами в західному напрямі по трасі H21 у бік Донецька. На бампері однієї з вантажівок видно наклейку "Новоросія".

Дорогою назад із Шахтарська ОБСЄ виявила конвой з 41 вантажівки, що рухався на захід до Донецька; 30 військових вантажівок були припарковані у напрямку на захід; 4 невеликих групи військової техніки без розпізнавальних знаків (9 машин і 2 багатоцільових легких броньованих тягача) також рухаються на захід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба хоча б трохи мізки включати і фільтрувати інформацію, а то їздять одні і ті ж "конвої" між областями, а про це постійно пишуть, нагнітають, а суті змін немає, ніхто нічого не атакує, не штурмує... А якщо порахувати ті пересування техніки і якщо б вона поповнювалась, то там би вже таке формування було!!! Невже це тяжко зрозуміти, що це туди-сюди снують одні і ті ж вантажі!:)
Відповісти
Останні новини
У напрямку Донецька рухаються 100 вантажівок і військова техніка
07 грудень, 2014, 12:19