Амбулаторію на ДПЗ розширять

Амбулаторію на ДПЗ розширять
Міській амбулаторії, що у районі ДПЗ міста Луцька, можуть дати додаткову площу – за рахунок 2 повершу приміщення, де розміщена амбулаторія – відповідний проект рішення зареєстрований у Луцькій міській раді.

Як ідеться в проекті рішення, Луцька амбулаторія загальної практики-сімейної медицини № 1 може отримати 263,7 квадратних метрів нежитлового приміщення на вулиці Бенделіані, 7.

Балансова вартість приміщення – 123 тисячі 800 гривень.

Начальник міського відділу комунального майна Тарас Яковлев на засіданні депутатської комісії 23 травня повідомив, що амбулаторії, яка обслуговує мешканців району ДПЗ, не вистачає місця, - пишуть Волинські новини.

«Їм не вистачає місця, тому вони просять передати на баланс частину приміщення другого поверху. Площа - 263,7 квадратних метрів… Нині воно не використовується і знаходиться на балансі виконкому», - пояснив чиновник.

Члени комісії вирішили рекомендувати сесії передати приміщення на баланс управління охорони здоров’я.

Також Яковлев повідомив, що в будівлі на Бенделіані,7 залишається два незайнятих приміщення площею приблизно 300 і 500 квадратних метрів.

Він висловив думку, що ці площі можна віддати в оренду під приватну медичну практику. Посадовець розказав, що є підприємці, які готові відремонтувати їх та облаштувати там діагностичний центр. «Також вони безплатно відремонтують декілька кімнат для реабілітаційного центру для хворих на синдром Дауна», - зауважив Яковлев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.