«Волинь» вимагає покарати арбітра і переграти матч

«Волинь» вимагає покарати арбітра і переграти матч
Поєдинок 10-го туру між «Волинню» та «Металістом» було перервано на 88 хвилині за рахунку 1:2 після того, як вболівальники вибігли на поле стадіону «Авангард».

Через це клуб офіційно заявляє наступне.

"Ми розуміємо, що дії вболівальників «Волині» були неправомірними і знаємо, що вони підпадуть під санкції з боку органів футбольного правосуддя України. Але у клубі впевнені, що така поведінка прихильників клубу була спровокована надзвичайно упередженим суддівством арбітра Кутакова. Воно робить марними усі старання тренерів, футболістів та інвесторів клубу задля якомога кращого виступу команди в чемпіонаті.

Помилки арбітрів трапляються часто, але ФК «Волинь» наполягає, що арбітраж у матчі нашої команди з «Металістом» був саме упередженим і таким, який істотно вплинув на результат матчу. Відтак ми вимагаємо покарати головного арбітра матчу, а саме: пожиттєво дискваліфікувати арбітра Кутакова Д. В іншому випадку футбольний клуб «Волинь» зніметься із змагань під егідою ОПФКУ "Прем`єр-ліга".

Крім того, звертаючись до Федерації футболу України стосовно санкцій до арбітра Кутакова, ми вимагатимемо перегравання поєдинку «Волинь» - «Металіст», оскільки не вважаємо, що він відбувся за чесного суддівства", - ідеться у заяві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» вимагає покарати арбітра і переграти матч
07 грудень, 2014, 23:36