В український уряд візьмуть ще одного іноземця

В український уряд візьмуть ще одного іноземця
Кабінет міністрів має намір 10 грудня призначити міжнародного експерта, юриста, громадянина Грузії чи Литви, заступником міністра юстиції.

Про це розповів заступник міністра юстиції Ігор Бондарчук, пише Gazeta.ua.

"Найближчим часом будуть запрошені іноземні фахівці, які мають досвід успішної побудови правової держави ... Це фахівці з Грузії, Литви ... Найближчим часом у нас в системі міністерства юстиції з'явиться фахівець .... із якоїсь із цих країн .... ", - сказав він.

За даними Бондарчука, Кабмін на засіданні 10 грудня має намір призначити іноземця заступником міністра юстиції, відповідальним за боротьбу з корупцією.

У той же час заступник міністра впевнений, що іноземець, згідно з чинним законодавством, перед призначенням встигне отримати українське громадянство. Бондарчук повідомив, що на даний момент з 5 заступників міністра юстиції призначено 2.

Нагадаємо, 2 грудня прзидент Петро Порошенко дав українське громадянство американці Наталі Яресько, грузину Олександру Квіташвілі і литовцеві Айварасу Абромавічусу.

Цього ж дня, Верховна Рада призначила їх міністрами фінансів, охорони здоров'я та економіки відповідно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Литва, Грузія... правові держави?!:) Молодь вся виїхала, підприємства всі загублені і знищені! Ви ще з Болгарії і Румунії візьміть, нехай розкажуть про життя...!!!
Відповісти
роблять, ніхто так професійно не знищить цю державу як , комісія, а волинянам користь- потрапим в ІІІ Річ Посполиту, хоч якісь шанси на нормальний рівень життя
Відповісти
Останні новини
В український уряд візьмуть ще одного іноземця
08 грудень, 2014, 12:39