На Волині стали збирати більше податків

На Волині стали збирати більше податків
До місцевих бюджетів Волинської області за підсумками 11 місяців 2014 року спрямовано коштів на 7% більше, ніж мнулого року.

Ця сума становить 1 мільярд 164 мільйони гривень податкових платежів, або на 75,8 мільйона гривень більше проти минулого року, - повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

«Безперечно, що стабільність і забезпеченість коштами місцевих скарбниць нині залежить від того, наскільки легальними з точки зору обліку є доходи працюючих волинян Наприклад, надходження ПДФО та єдиного податку в області зростають. Однак, це результат не лише свідомої позиції порядних працедавців, а й постійна пильна увага контролюючих служб та органів влади до тих роботодавців і підприємців, які ігнорують вимогу щодо лише офіційних бухгалтерії та реєстрації підприємницької діяльності», - зазначив начальник ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

У Головному управлінні ДФС у Волинській області прогнозують, що тенденція до перевищення надходжень до місцевих бюджетів проти минулого року в грудні збережеться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що збережеться гривни то тепер у нас в два рази бильше завдяки майдаунському "професийному" уряду що тильки вмие ии друкувати та кредити брати а ще всю видповидальнисть на простих людей перекладати
Відповісти
Тыльки не треба брехати,що якысь там контролюючи органи щось роблять.Податки платять фырми.яки розмитнюють автомобілі.90відсотків в бюджет дають гонщіки, яки возять авто з-за кордону.Ніхто тут більше нічого не робить
Відповісти