Футбольний експерт прокоментував погрозу ФК «Волинь» знятися з чемпіонату

Футбольний експерт прокоментував погрозу ФК «Волинь» знятися з чемпіонату
Футбольний експерт, а в минулому - знаменитий форвард "Ворскли" Іван Шарій, аналізуючи 10 тур Української Прем'єр-Ліги, заявив, що у вчорашньому волинському скандалі винні обидві сторони.

Про це повідомляє Футбол 24.

Нагадаємо, фанат «Волині» біг з файером за арбітром матчу Кутаковим.

На запитання "У чому проштрафився арбітр Кутаков?", Шарій відповів: "Як би арбітр не напомилявся, вибігати на поле - це останнє діло. Так, напевно що у роботі Кутакова було багато суперечливих моментів, але тепер волинський стадіон чекає серйозне покарання. Може він десь свиснув не так. Проте, даруйте, якщо всюди так вибігатимуть на поле, то у нас чемпіонату не буде. Клуби гратимуть хіба що на першість житлкоопу. Не пригадую, щоб у Луцьку таке траплялося раніше. Я тут немало матчів зіграв - завжди були повні трибуни, які гарно підтримували команду".

Шарій також прокоментував погрозу "Волині" знятися із чемпіонату.

"Погрожувати можна, а що потім? Безперечно, наше суддівство залишає бажати кращого. Увесь час йдуть розмови, що арбітри не справляються зі своїми обов'язками - у вищій, першій, другій і навіть дитячій лігах. Всі ми - не дурні люди, розуміємо, чому так відбувається. Але ж виходить, що судді у нас завжди мають рацію. Пропустять матч-другий, і знову працюють. А командам очок вже не повернеш. Нерідко через це тренери навіть втрачають роботу", - зауважив Шарій.

"Є симпатії суддів до деяких клубів. Хоча самі арбітри вважають, що цього ніхто не бачить. Вони думають, що є найрозумнішими. От якщо б судили справедливо, ми б зараз не обговорювали скандали.

Я ще розумію, коли з чемпіонату знімається команда, яка збанкрутувала. Але отак, як хоче зробити "Волинь", - це неприпустимо. Добре знаю Кварцяного. Думаю, що йому "перекипить", - підсумував Шарій.

Раніше повідомлялося, що після припинення зустрічі між «Волинню» та «Металістом» головний тренер луцької команди Віталій Кварцяний прокоментував гру.

Також повідомлялося, що прес-конференцію головного тренера харківського «Металіста» Ігоря Рахаєва після матчу з луцькою «Волинню» перервали через провокаційні запитання та постійні вигуки від представників ЗМІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футбольний експерт прокоментував погрозу ФК «Волинь» знятися з чемпіонату
08 грудень, 2014, 17:00