Спершу мобілізовуватимуть тих, хто має досвід служби у ЗСУ, - Селезньов

Спершу мобілізовуватимуть тих, хто має досвід служби у ЗСУ, - Селезньов
Колишній речник Антитерористичного центру Владислав Селезньов запевнив, що «питання мобілізації вже назріло».

Як зазначив екс-речник, військовослужбовці, які упродовж шести місяців виконують завдання у зоні АТО в складних умовах, мають право і потребу на відпочинок, - повідомляє Еспресо.TV.

"Питання стає на порядку денному і полягає в тому, що Верховним Головнокомандувачем має бути прийняте рішення, яке забезпечить відповідну ротацію особового складу, який протягом тривалого часу виконує завдання в зоні проведення АТО. Тож питання з проведення наступної хвилі мобілізації є відповідальним і таким, що назріло", - сказав він.

Водночас Селезньов зазначив, що треба враховувати, що той особовий склад, який буде призваний до лав Збройних сил України, має пройти відповідну підготовку.

"Це має бути виважена, фахова, тривала у часі підготовка особового складу, який виконуватиме завдання у зоні АТО", - зауважив він.

Також колишній речник АТЦ повідомив, що в першу чергу мобілізовуватимуть чоловіків із військовим досвідом.

"Безумовно, в першу чергу мають стати до строю захисників України ті особи, які мають певний досвід служби у ЗСУ, в інших військових формуваннях. Це робиться задля того, щоб витрачати менше часу для підготовки того особового складу, який постане до лав ЗСУ. Це мають бути підготовлені військовослужбовці, а також ті військовослужбовці, які мають спеціальності, конче потрібні для виконання завдань у районі АТО", - сказав Владислав Селезньов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цебто, тих, хто колись незаконно уникнув служби не торкатимуть.
Відповісти
Конечно нет,армия как была так и осталась, рабоче-крестьянская!!!
Відповісти
У мине за стiнкою таке мурло робоче-крестьянске не служило, що морда ширша за плечi.
Корупцiйна держава розпродавалась за копiйки кому не лiнь.
Відповісти
...а про який захист України йдеться мова..............це незрозуміло що за війна і чиї інтереси там захищаються....менше брешіть...бо щоб часом проти вас не пішли свої ж солдати...дістанете....
Відповісти
нарешті, можливо, візьмуть людей з досвідом!!! Наші хлопці ті що в АТО самі говорять що Росія укріпила свої сили кадровими воєнними, які вміють вести бій, це відчувається по тактиці ведення наступів. А хто воює з нашої сторони - студенти, муляри-штукатури, вчителі, інженери ті ін. які в кращому випадку( якщо це люди старші 25 років) проходили воєнну підготовку в школі, через одного служили в армії, а інші - перший раз взяли зброю в руки вже на полі бою. Так і не можу зрозуміти чому не беруть афганців, тих людей які дійсно знають що і як робити та самі хочуть допомогти? чого боїться наша влада?
Відповісти
Афганцям і афгану хватило!!!!!а брати треба геть всіх шоб одні по окопах не мерзнули а другі не сиділи по своїх теплих оселях!! !а так булиби всі рівні
Відповісти
Щось таке мелете валентинко,думайте трохи головою.афганцив?кажете, одну войну прошли,при том шо вже вони не молодi,та ви их и на другу посилаете?а мордовароти откупились от армии и в ус не дують.таких гребсти
Відповісти
Останні новини
Спершу мобілізовуватимуть тих, хто має досвід служби у ЗСУ, - Селезньов
08 грудень, 2014, 19:51