Подаруй собі казку з «МОРЕ ТУРІВ»*

Подаруй собі казку з «МОРЕ ТУРІВ»*
Усі дорослі в душі залишаються дітьми - ми досі віримо в чудеса, чекаємо на подарунки і прагнемо свята. З туристичною агенцією «МОРЕ ТУРІВ» Ви можете втілити свої мрії в реальність.

Для тих, хто бажає покататись на лижах, відвідати екскурсії та побувати у казці, «МОРЕ ТУРІВ» рекомендує на свята 2014-2015 Лапландію.

Лапландія - це край, де Герда шукала Кая, де живе Снігова Королева і, звичайно, знаходиться резиденція Санта Клауса.

Тут Вас зустрінуть гноми, Санта Клаус, запропонують відчути себе помічником Санти, прогулятись на санях з оленями, прокататись на собачій упряжці, надіслати поздоровлення рідним. Для діток в Лапландії повно розваг - арктичний зоопарк «Ренуапарк», тематичний парк розваг «Санта Парк», музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен. А ще Ви можете побачити унікальне за своєю красою Північне сяйво.

Турфірма «МОРЕ ТУРІВ» також рекомендує взимку всім відвідати ближчий і економніший тур до резиденції Діда Мороза в Білорусії. Поїздка комфортабельним автобусом триває 1 день, виїзди кожних вихідних.

У Білорусії на Вас чекає Снігурка з Дідом Морозом, Біловезька Пуща і Брестська фортеця. В резиденції Ви поринете в дитинство, де багато вогників, магії, казкових героїв, подарунків і святкового настрою.

«МОРЕ ТУРІВ», окрім поїздок, займається оформленням віз, бронюванням квитків, навчанням та працевлаштуванням за кордоном. Ви можете нас знайти на офіційному сайті, в соціальних мережах, а також за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 14а, офіс 22.

За детальною інформацією звертайтеся за телефонами: +38(099)-76-437-76, 72-50-22.

Турагенство «МОРЕ ТУРІВ» - це завжди найкращі ціни, море знижок, море позитиву, море акцій, море емоцій та море вражень!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От би дiшову путьовочку...
Відповісти
А ви подзвоніть у агенцію , ціни і справді найприйнятніші в Луцьку. :)
Відповісти