Ковель перейняв досвід Луцька у вирішенні «новорічного» питання

Ковель перейняв досвід Луцька у вирішенні «новорічного» питання
Цьогоріч у Ковелі встановлювати новорічну ялинку не будуть, а прикрасять ті дві, що ростуть поряд з Палацом учнівської молоді.

Про це повідомив на нараді з керівниками комунальних служб міста начальник відділу комунального господарства Олександр Балак, - повідомляє ПроКовель.

Ще торік міському голові Ковеля Олегу Кіндеру запропонували перейняти досвід Луцька, де на новорічні свята прикрашають центральні ялини міста, які ростуть навпроти обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, і він погодився з думкою громади.

Тепер комунальному господарству «Добробут» не доведеться тижнями шукати найстрункішу, найпишнішу лісову красуню, витрачати бюджетні кошти на її зрубування, доставку та встановлення. Вони лише перекрасять ті дві, що вже є, - йдеться у повідомленні.

Також на нараді прозвучала інформація, що біля новорічних ялинок не встановлюватимуть сцени для святкових масових гулянь.

Окрім цього, Олександр Балак поквапив керівників комунальних підприємств, щоб ті забезпечили повне освітлення вулиць, прибудинкових територій та перевірили ліхтарики в під’їздах багатоповерхівок, а також подбали про освітлення дитячих розважальних майданчиків, які будуть облаштовані під льодові катки.

У Ковелі заплановано залити водою чотири площадки. До слова, це трохи менше, ніж торік. За попередньою інформацією, льодові катки розмістять поряд зі стоматологічною поліклінікою, в районі вулиць Смірнова, 14 а, Заводська, 3 та Володимирська, 87.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковель перейняв досвід Луцька у вирішенні «новорічного» питання
09 грудень, 2014, 13:07