Партія зелених іде на вибори

Партія зелених іде на вибори
Партія зелених України братиме участь у парламентських виборах 2012 року - таке рішення було прийнято на ХХІ позачерговому з’їзді ПЗУ, що відбувся у Києві.

Резолюцію щодо участі ПЗУ у виборах одноголосно підтримали усі делегати з’їзду.

Як зазначив на з’їзді голова ПЗУ Денис Москаль, «попри фактично дискримінаційний закон про вибори стосовно переважної більшості партій в Україні – потенційних учасників виборів та їхніх виборців, Партія зелених України докладе усіх зусиль, аби подолати штучно створені законодавчі перешкоди та візьме якнайактивнішу участь у виборах 2012 року».

Лідер партії нагадав, що ПЗУ уже має досвід подолання 5-ти відсоткового бар’єру, отримавши підтримку на парламентських виборах 1998 року у 5,43% голосів виборців.

«Ми маємо глибоку ідеологію, потужну регіональну команду, сильний депутатських корпус на місцях і ми впевнені у своїх виборцях», - наголосив Москаль.

У резолюції, ухваленій з’їздом, делегати ПЗУ гостро розкритикували новий закон про вибори, зокрема, позиції щодо заборони створення виборчих блоків, внесення грошової застави, а також збільшення прохідного бар’єру, що неодмінно призведе до спотворення волевиявлення громадян України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Радіо Ера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.