На Волині через вимкнення світла трапився нещасний випадок

На Волині через вимкнення світла трапився нещасний випадок
Кілька тижнів у селах Любомльського району то в той, то в інший день на деякий час вимикають світло.

Випадки під час вимкнення світла не тільки вражають, а й жахають, - пише БУГ.

"Нещодавно у одному із сільських дитсадків району, не знаючи про відключення, кухарі не встигли зварити обід дітям. Так і лишились сирі макарони плавати у воді на електричних плитах", - ідеться в повідомленні.

В іншому селі стався трагічний випадок: одинока бабуся увечері запалила свічку і задрімала, будинок загорівся, господиню врятувати не вдалося.

«Вимикаємо по всіх селах, поки приблизно через день з 11:00 до 13:00 та з 17:00 до 19:00. Але треба готуватися, що можливий такий режим і щодня. Усе – по команді диспетчера з області, нам повідомляють про це, як тільки не вистачає потужності», - зазначив черговий у Любомльській філії ВАТ «Волиньобленерго» .

Раніше говорилося, що у негазифікованих районах, де здебільшого користуються електроенергією, а один із таких – Любомльський, старатимуться не застосовувати аварійні відключення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нові газові котли без електроенергії не працюють (а вимикають у нас уже 3 день підряд)і при виключанні відбуваються скачки енеглії((.
Відповісти
не лише котли не працюють, у багатьх приватних приватних оселях через відключення ні тепла, ні води не має.. а відключають не через день, а щодня!
Відповісти