У Шотландії театрали випадково розіслали дітям порнографію

У Шотландії театрали випадково розіслали дітям порнографію
Театр Playhouse з Единбурга, що у Шотландії, випадково розіслав своїм вихованцям DVD з порнографічним змістом.

Театр мав намір надіслати дітям відеозапис із літніх курсів, однак компанія-виробник, ймовірно, переплутала диски, - пише Еспресо.TV.

Помилку викрили після того, як один із працівників театру сам вирішив подивитися диск і виявив підміну. Після цього вся партія дисків була негайно відкликана.

Утім, деякі диски все ж дісталися до адресатів. Багато батьків, які з нетерпінням чекали диски із записами виступів своїх дітей, висловили обурення в соціальних мережах.

Вочевидь, помилка сталася на стадії запису дисків у студії компанії Edithouse.

«Edithouse бере на себе всю відповідальність за помилки, допущені при копіюванні DVD для единбурзького театру Playhouse, які призвели до того, що абсолютно неприйнятний і неправильний матеріал був направлений невеликому числу клієнтів Playhouse. Ми щиро просимо всіх потерпілих нас вибачити», - йдеться в заяві компанії.

Представник театру наголосив, що помилка сталася з вини третіх осіб, тобто звукозаписної компанії, і тому від неї зажадали проведення повного розслідування того, що сталося.

«Ми негайно вжили заходів для того, щоб відкликати всі диски, провели консультації з поліцією і в терміновому порядку сповістили про подію всіх клієнтів компанії», - інформують представники театру.

Як повідомили в поліції Шотландії, факту злочину не було – сталася, швидше, прикра помилка, ніж зловмисна спроба поширення порнографії серед неповнолітніх.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Шотландії театрали випадково розіслали дітям порнографію
10 грудень, 2014, 23:58