Звинувачення волонтерів - надумані, - облдержадміністрація

Звинувачення волонтерів - надумані, - облдержадміністрація
Керівник ГО «Автомайдан Україна» Олег Бондарук повідомив, що влада області надала волонтерам приміщення, не придатне для використання. Проте влада не погоджується із цією заявою.

В облдержадміністрації заявляють, що публічні звинувачення керівника громадської організації не мають реального підґрунтя, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

"Вважаємо за потрібне повідомити, що облдержадміністрація не є власником, розпорядником чи балансоутримувачем майна (будівель і споруд), а відтак не має права надавати представникам будь-­якої громадської чи волонтерської організацій жодного приміщення. Аби виконувати покладені на неї функції, облдержадміністрація орендує приміщення, зокрема частину будинку обласної ради у Луцьку.

Володимир Гунчик у жодному разі не нехтує дорученням Президента України, про що безпідставно, нічим не аргументуючи, заявив Олег Бондарук", - йдеться у повідомленні.

"Облдержадміністрація всіляко сприяє волонтерам та підтримує їхні ініціативи. Завдяки активній позиції представників виконавчої гілки влади краю створено перший в Україні реабілітаційний центр для учасників АТО та їхніх родин, підписано Меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та Луцьким військовим гарнізонним госпіталем, завдяки чому розроблено й втілено в життя механізм скерування бійців на лікування та реабілітацію у цивільних медичних закладах краю", - кажуть в облдержадміністрації.

"Понад 40 млн грн обласна влада спільно з волонтерами спрямувала на потреби військових. Зокрема, для потреб луцького штабу ГО «Автомайдан Україна» виділили дві тони пального. За підтримки облдержадміністрації згадані волонтери проводили у районних Будинках культури благодійні акції й збирали кошти для бійців АТО.

Окрім того, варто зауважити, що голова облдержадміністрації звертався з проханням посприяти у виділенні приміщення для ГО «Автомайдан Україна» до Луцького міського голови, Луцької міської та волинської обласної рад", - заявили у Волинській облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо питання вирішується позитивно, то потім пишуть "за сприяння ОДА", якщо негативно, то "ОДА не є власником"! Просто майстерне перекручування фактів! Надайте інформацію скільки чиновників відмовилось від службового авто і скільки пального в результаті використано на потреби волонтерів чи АТО? А формулювання "за сприяння" нагадують "душою з вами" а тіло в "дерибані"
Відповісти
Гунчик звичайно ж г....,якому не місце у керма області,але в даному питанні він правий: цю проблему повинні були вирішити в Луцьраді!
Та тут виникає ще ряд важливих запитань:
Луцькрада вже надала на ці потреби декілька приміщень в місті,і одне з них на Красному.
Там виділили в безкоштовне користування цілий величений другий поверх в приміщинні будівлі,що є майном місцевої громади.Саме власне там в одній із частин споруди знаходиться Волинський обласний центр допомоги в АТО,у великому приміщені з 2-ма кабінетами і просторим залом між ними сидить декілька людей.В іншій частині будівлі,на здоровенній площі розмістився Правий сектор.То невже вони,виконуючи разом одну і ту ж спільну місію,не можуть співіснувати там разом? В чому власне проблема? Є вже виділині приміщення,де достатньо території на всіх? Навіщо цей штучний галас? Чи вони думають,що кожній окремій групі волонтерів будуть виділяти окремі персональні будівлі? Навіщо,як їх і так достатньо виділили,тай ті що на Красному майже порожні стоять!!!
Відповісти
Все гунчик обісрався. Це чмо, яке вміє тільки провокувати більше не може нічого.
Відповісти
То це ще волонтери і винні??? Довбана влада, це вона повинна забезпечувати армію від шкарпеток до танків і підводних човнів!!! Нехай у владних кабінетах на секунду уявлять такий сценарій - волонтери не бунтуватимуть. Вони просто припинять на тиждень-другий свою діяльність. Голодні та холодні солдати скинуть їх з крісел настільки швидко, що часу на подорож до Ростова вистачить далеко не всім! Приклад Яника стерся вже зі спогадів? Придурки, блін...
Відповісти
виділили пальне ГО Автомайдан України))) капець! Пальне подирибанили )))
Відповісти
виділили пальне ГО Автомайдан України))) капець! Пальне подирибанили )))
Відповісти
Таких приміщень в Луцьку дуже багато!
якщо їх поставити до ладу, то не факт, що його потім приберуть до рук. Треба власника!
Відповісти