Північну Корею «очищують» від інвалідів

Північну Корею «очищують» від інвалідів
Північна Корея вважає інвалідів та психічно хворих людей некорисними для суспільства.

Біженець з Північної Кореї повідомив, що інваліди і психічно хворі люди зникають в КНДР, - пише ZN.UA з посиланням на The Telegraph.

«У Північній Кореї систематично проходить «очищення» населення», - сказав він.

32-річний Джі Сон-хо втік з Північної Кореї після того, як втратив ліву ногу вище коліна і ліву руку по зап'ястя. Він зазначив, що інваліди в КНДР розглядаються як «пляма» та «приниження» правлячого режиму.

У статті також зазначається, що хворих, як правило, залишають напризволяще. Дітьми з труднощами у розвитку нехтують. Режим демонструє, що всі живуть добре.

Як повідомляла Комісія ООН, є чутки про те, що в КНДР проводять медичні експерименти на особах із обмеженими можливостями. Але вона не змогла підтвердити цю інформацію.

В окремому дослідженні про права людини в Північній Кореї у 2013 році близько 40 % біженців заявили, що діти з обмеженими можливостями були вбиті або покинуті.

Колишній офіцер спецназу КНДР повідомив виданню, що влада в Північній Кореї хоче легалізувати купівлю дітей-інвалідів у батьків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покидьки ті корецйі.
Відповісти
корейці не покидьки. Вони демонструють всьому світу, до чого може призвести тоталітаризм. А хіба у СРСР чи зараз у Росії не нехтують правами людини на догоду парадигмі щасливого життя у планово-щасливому світі?
Відповісти
Наші пересічні уркаїнці часто від тих корейців нічим не відрізняються, а байдужість їхня просто зашкалює !!! Адже ще кілька років правління Януковича і загнали б їх усіх таке саме стійло, як і у Північній Кореї і сиділи б там тихо, наче руді миші, та не пищали б !!! За те, щоб такого не сталося, кращі сини та дочки України ще менше року назад помирали на Майдані …, а вже сьогодні моя Волинь у більшості своїй проголосувала за тих, хто 16 січня голосував саме за те, щоб їх убивали …!!! Ну чим не корейці … Мені дуже соромно і незрозуміло звідки у наших людей стільки холуйсько-бидлячого мислення, якщо це взагалі можна назвати мисленням … Навіть сумніви беруть, чи варто було за них гинути усім тим, кому добре знайоме поняття честі та гідності …!!!! А можливо варто було б залишати все так як було …? Адже хотіли «януковичі-тигибки-шуфричі» навіть секонд хенд для простолюду заборонити … Пошили б на фабриці «Волинянка» для нашого волинського бидла полосаті робітничі короткі штанці та курточки …, щоб ще здалека було його видно …!!! Потім би приїхав патріарх московський Кірюха та навчив би їх навколішки падати перед усіма хто не в полосатих робах …! Може це саме те болото у якому ці бидло-свині почуватимуться комфортно …!!!! Може їх не варто з цього болота витягувати ? Зрозуміло, що герої Майдану гинули у першу чергу за свою особисту честь та гідність …, але як бути з бидлом …? Можливо в Північну Корею на рисовий збір відправити …?
Відповісти
Останні новини
Північну Корею «очищують» від інвалідів
11 грудень, 2014, 17:17