З Ковеля відправили гуманітарну допомогу на Схід. ФОТО

З Ковеля відправили гуманітарну допомогу на Схід. ФОТО
З Ковеля споряджено вантажний мікроавтобус адресних посилок бійцям від закладів освіти району, підприємців, депутатів, містян.

У навчальних та дошкільних закладах як району, так і Ковеля, постійно проходять різного роду благодійні заходи, мета яких лише одна – допомогти українським бійцям вистояти і з перемогою повернутися до своїх домівок, - повідомляє "ПроКовель".

Нинішню поїздку в зону АТО очолив голова Ковельської районної ради Ігор Верчук. До речі, при раді створена і успішно діє волонтерська група, яка й займається питаннями формування та відправлення на Схід гуманітарних вантажів.

Верчук має намір протягом тих кількох днів, що він там перебуватиме, також зустрітися зі своїми колегами «прифронтових» районних рад з метою обговорення підписання в подальшому угоди про співпрацю.

«Ми надали допомогу загальноосвітнім закладам і садочкам населених пунктів Волноваського району, а зовсім скоро до Новорічно-Різдвяних свят відправимо дітям солодкі подарунки», - повідав голова райради.

Разом з ним туди відправилася й творча група підтримки. Відомий волинський бард Микола Більшевич, вокалісти Василь Марчук і Степан Петрусь даруватимуть захисникам України свої найкращі пісні. Супроводжують благодійний вантаж, щоправда, лише в один бік, двоє бійців-добровольців, які перебували у відпустці, а тепер повертаються на свої бойові позиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З Ковеля відправили гуманітарну допомогу на Схід. ФОТО
12 грудень, 2014, 08:33