На Волині говорили про інновації у податковій сфері

На Волині говорили про інновації у податковій сфері
Про останні новації у податковому полі з волинськими бухгалтерам спілкувалися фахівці ДФС Волині.

Семінар, присвячений останнім новаціям у податковому полі, зібрав понад двісті представників бухгалтерських служб різних підприємств Волинської області, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

З представниками бізнесу протягом кількох годин спілкувалися начальник відділу контролю за адмініструванням ПДВ Галина Лазаренко та начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС у Волинській області Олена Нікотіна. А про переваги електронного звітування та особливості отримання сертифікатів електронного цифрового підпису розповів начальник відділу користувачів ГУ ДФС Волині Володимир Бартощук.

«Після кожного семінару ми аналізуємо анкети учасників, які висловлюють свої пропозиції щодо тем і складу лекторів кожного такого заходу. Цей аналіз допомагає нам планувати наступні просвітницькі заходи максимально ефективно. А про те, що спілкування між фахівцями, які адмініструють і контролюють сплату податків з тими, хто їх нараховує і сплачує, є дуже корисним, свідчить стабільно висока кількість учасників таких семінарів», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

Для того, щоб платників податків мали достатньо інформації про особливості застосування податкового законодавства, у ГУ ДФС Волині використовують різні форми роботи з платниками податків. Серед усіх заходів роз’яснювального характеру поряд з індивідуальним консультуванням, семінари та практикуми – найбільш ефективний спосіб донести найновішу інформацію широкому колу зацікавлених осіб, - запевняють у ГУ ДФС Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині говорили про інновації у податковій сфері
12 грудень, 2014, 09:51