Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Літкович

Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Літкович
Іванна Літкович, косметолог-візажист

Сьогоднішню героїню ми зустріли, коли вона йшла до друзів на вечірку. І, як у справжньої дівчини, у сумці ще були туфлі, які б виграшно дивилися у ресторані під сукню, але самої сумки ви на фото не побачите.

Іванна розповідає, що дуже любить читати ті книги, у яких постійно знаходиш щось нове для себе. А ще захоплюється вишиванням картин хрестиком та бісером.

Щодо одягу та стилю висловлюється так: «Бог створив нас різними: різні характери, смаки та вподобання. Кожна людина має право на свій вибір. Кожна людина по-своєму дуже цікава і оригінальна. Тому я не думаю, що правильно виводити якусь єдину формулу наближеного до ідеального стилю. Не знаходжу нічого захопливого у відслідковуванні та несамовитому бажанні бути завжди у тренді. Набагато цікавіше створювати щось самому, суто за своїми відчуттями».

Наша героїня вважає, що дівчата уже були народжені із почуттям прекрасного, тому природньо, що кожна хоче виглядати гарно та неповторно:

«На мою думку, жодне брендове вбрання чи вишукана сукня не замінить блиску щасливих очей. Це найголовніша ознака гарного та вдалого стилю, чого й усім бажаю».

На фото Іванна одягнена у шубку, сукню, чобітки. Образ прикрашає кольє. На жаль, марок одягу та прикраси дівчина не згадала.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

У героїні дуже стильна сукня. Вона підкреслює жіночність та витонченість дівчини.

Сам фасон сукні такий, що верх повністю облягає фігуру, поступово розширюючись донизу – така собі трапецієподібна форма. Таким чином візуально видовжується силует. Поясок з тієї ж тканини, що і сукня, надає образу кокетливості, романтичності.

Варто зауважити, що тканина «гусяча лапка» є класичною і зараз дуже модна. Сьогодні її часто використовують у різних модних колекціях.

Шубка цікава своїми чорно-білими смужками, що вдало компонується із сукнею. Щодо взуття: хоча воно і на високій платформі, проте не виглядає громіздким – навпаки зорово видовжує ноги.

Прикраса модна, масивна, сюди підходить. Вона не є надто якоюсь агресивною, а навпаки повністю поєднується у стилю.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 90
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже гарненька,все підібрано зі смаком.Тільки взуття,на мою думку,могло бути менш масивне.
Відповісти
а вік її де?
Відповісти
Там де і твій, "старічьок"))))
Відповісти
Супер!!!
Відповісти
Біда, біда. Дівчина явно плутає увімкнену праску з мобільником. Біда, біда. Пантенол, пантенол.
Відповісти
Постійному писаці. Від твоїх коментів вже тошнить і блювати хочеться.
Відповісти
Бачу якийсь п'ятидесятник скоро блюне.
Відповісти
У Байстера дуже специфічне почуття гумору, але так як він ніхто не зможе. Кейсі ти майстер влучно та із сарказмом щось підкреслити.
Відповісти
А я наприклад згоден з модельєром (хоч як правило "баба яга проти"), героїня одягнена дуже привабливо! Гарна зовнішність доповнена вбранням! Молодець ! Приємно дивитися !
ПС: з'явилась підозра, що у рубриці змінили фотографа, надто все добре! Змінили фотографа чи ні?
Відповісти
де відбуватиметься ця вечірка??? Хочу познайомитися із такою чарівною Іванкою!!
Відповісти
мене естетично " корёбит" від героїні... якщо вона ВІЗАЖИСТ (в чому я сумніваюсь) то вона повинна знати що в тренді зараз натюрель, а не "боевой раскрас" войовничих племен річки Амазонки. якщо вона прийде і покаже мені make-up з такими вилицями я публічно вибачусь перед нею. фух... тепер загальний образ.
1) пані Іванна треба поменше лаку використовувати бо перше питання яке виникає " це у неї жирна голова?"
2) плаття. ёпа мать!! да, плаття такого фасону дуже популярні зараз, але це мені нагадало зловісну Круелу де Виль з мультику "101 долмитинець". занадто пістрява це якась одна здоровення пістря... якби це був жакет якийсь моднявий на однотонному тлі було б круто.
3) прикраса. можливо окремо вона і була б нормальна, але на цій сукні вона просто загубилась.
4) шуба як шуба. нічого особливого
5) Іванна як ви на тих дибах по льоду ходите?? і взагалі наскільки я можу судити по модних показах відомих домів це вже не актуально.
ДІДУХ! може люди у коментах таки праві?!
Відповісти
По ту сторону екрану легше всього сидіти та ганити людей. Кalipso давай в рубрику, покажись. Уяви скільки буде коментів. Всі люди, яких ти обганила на тобі відірвуться. Але ти не прийдеш, бо кalipso боягузка.
Відповісти
Чьо ти до Ані вцепилася? Завідуєш їй, да? Твої камєнти тупі, а Аня хароша дізайнєр, не ципляйся до неї, понятно?!!!
Відповісти
Повністю підтримую. Мейк, це взагалі відпад башки. Де вас дівчино вчили корекцію обличчя таку робити? Де у вас скули,ви знаєте?? Таке враження, що на лиці з обох боків дві рижі плями....Ви сама собі антирекламу робите..Якщо вже себе до порядку привести ніяк не виходить, то я уявляю ,що люди вмиваються після візиту до ВАС:_))))))))))))))
Відповісти
Повністю підтримую. Мейк, це взагалі відпад башки. Де вас дівчино вчили корекцію обличчя таку робити? Де у вас скули,ви знаєте?? Таке враження, що на лиці з обох боків дві рижі плями....Ви сама собі антирекламу робите..Якщо вже себе до порядку привести ніяк не виходить, то я уявляю ,що люди вмиваються після візиту до ВАС:_))))))))))))))
Відповісти
Два рази, два рази... Не повторюйте ))) і приведіть собі голову в порядок ))))
Відповісти
Я вже уявляю як "естетично карьобітся" прищава дівчина в парці і штучних угах ( ну чи який там look НАСПРАВДІ модний в Луцьку))))... Ой, перепрошую, в модних домах )) От тільки питання: ви в тих домах бували???)))))
Відповісти
І, як у справжньої дівчини, у сумці ще були туфлі, які б виграшно дивилися у ресторані під сукню, але самої сумки ви на фото не побачите. - НЕ СТИЛЬНА СУМКА ахахахах
Відповісти
Дуже, дуже гарна дівчина, жіночна і витончена) і очі дуже гарні) ну макіяж само собою зрозуміло, по-іншому бути не може, візажист все-таки. Повторюсь - дуже гарна) Розумничка) от таких осіб цікаво розглядати!) Плюс за вдало підібраного героя!
Відповісти
Три в одному: на обличчі - може бути, плаття - як у бабусі, шубка - є.

Нагадує багатофункціональний кухонний комбайн.

Але чи можна закохатися в комбайн? … ну тут на колір і смак товариш не всяк…)))
Відповісти
50 грам і норм
Відповісти
О_о о Боже.... Що це за чудо!?
Відповісти
Луцьк населяють діджеї, косметологи-візажисти, "палікмахери", розбещені грошима підлітки і вуличні художники, як в пониззях ріки Амазонки індійські племена апачі і сіу. А як одягаються інші категорії людей - вчителі, медики, чиновники, сільські жінки - таємниця за трьома завісами. Це рівень видання і людей, які носять валянки, уги, зношені американські берці і роблять ці "репортажі".
Відповісти
Ти просто красавЧЕГ!!!!!!

"палікмаХер" - корінь від якого слова? ))))
Відповісти
А ти цілком виправдовуєш свій нік, бо якби назвав себе пристойніше, то напевно та напевно знав би, що ні апачі, ні сіу ніколи в пониззях Амазонки не жили, навіть більше - вони жили і живуть в Північній Америці. А щодо того, як одягаються інші різні професійні і соціальні категорії людей, то це безумовно цікаво, але не для цієї рубрики. Не треба ніколи змішувати першу , другу і третю страву в одну миску, бо вийде корм для свиней. А ми люди і хочемо ними залишатись, тому хочемо, крім усього іншого, краси, естетики, духовності.
Відповісти
Дівчина красива, плаття гарне, грубий макіяж можна і пробачити вечірка все ж... але якщо ти вже одягаєш таке довге плаття то й шубку по пояс потрібно підбирати, бо разом з довгим пальто чи що це в тебе дивиться не дуже... одним словом якось "нашубкано". Прикраса не в плюс і не в мінус, вона просто ніяка. Ще одна героїня без сумки? Якось дивно бачити дівчат без сумок... я розумію що в нас в Луцьку і не купиш нормальну, але ж туфлі ти у щось ховала. І ще на мою думку, якщо дівчина йшла на вечірку, чи у ресторан то доречніше було там її і сфотографувати... ну в тих загадкових туфлях і без шуби яка не пасує до образу.
Відповісти
Реально, що за безглузда репліка про сумку? Вже б взагалі не згадували))) і куди ж це можна йти на вечірку зранку?( стаття вийшла о13.00, тобко "випадково" зустріли її раніше). Стасюк так вміло завжди вигадує місце і передумови зустрічі своєї жертви. Як на мене, то людей потрібно дійсно "виловлювати" на вулицях і дійсно показувати як вдягаються лучани у повсякденному житті, можна навіть кілька героїв обирати, бо ж не всі будуть позувати годину.( але для цього потрібно мати почуття смаку, перглядати модні тенденції, коментарі світових модних критиків і на основі цього формувати своє власне бачення). Ці продумані фотосесії вже приїлись і потрібно оновити рубрику!!!!!
Відповісти
Зачіска не пасує до сукні.
Відповісти
Якийсь жах. Стилю - нуль. А ці оранжеві щоки, невже собі можна таке намалювати, мало того, людям показатись. Ще й позує! А ще, в такій сукні, добре криві ноги ховати)
Відповісти
Раджу терміново звернутись до психолога. Інакше є реальна загроза, що жаба таки задушить.
Відповісти
а ти ще не зрозуміла як можеш сховати свої криві ноги??? Вчись, маленька ;)
Відповісти

В цілому погоджуюсь з коментарем kalipso,а Дідух варто відмовитися від штампів і примітивності.
Палікмахеру +++.
Відповісти
Іванка,ти єврейка?
Відповісти
Сало любиш?
Відповісти
Ну, по перше судити кожен може, покажіть себе - тоді й говоріть. По - друге, так макіяж надто показний... ну можливо у людини є недоліки, які варто не показувати і трішки перебір з лаком -згідна, ну так вийшло.. Чому так ганебно все описувати??? По-третє, в кожного свій смак, як то кажуть - на кожен товар є свій покупець.. в даному випадку, знайдеться ця людина, якій дівчина на фото буде до вподоби, а може й більше... ну я про симпататію... Люди, Лучани! Будьте добріші))))))
Відповісти
Ну, по перше судити кожен може, покажіть себе - тоді й говоріть. По - друге, так макіяж надто показний... ну можливо у людини є недоліки, які варто не показувати і трішки перебір з лаком -згідна, ну так вийшло.. Чому так ганебно все описувати??? По-третє, в кожного свій смак, як то кажуть - на кожен товар є свій покупець.. в даному випадку, знайдеться ця людина, якій дівчина на фото буде до вподоби, а може й більше... ну я про симпататію... Люди, Лучани! Будьте добріші))))))
Відповісти
Ну ніби ж симпатична дівчина,а зробила з себе опудало городне! Таким образом тільки ворон лякати... змити мейк ап,нормально помити,розчесати волосся,і буде зовсім інший вигляд.. та й до такого плаття треба коротенький полушубок,і бажано з рукавом три четверті... ну невже в нашому місті немає дійсно стильних людей?! Чи може,вони просто не хочуть фотографуватись для"стильного луцька"!!???
Відповісти
Якщо тебе досі не сфотографували... Значить немає стильних людей в місті..))))
Відповісти
Що це за вечірка за світла? може 3тій день йде додому з вечірки)
Відповісти
Макіяж гарний,для вечірки супер-при тьмяному світлі саме те! Сукня дуже гарна.Дідух назвала 'тканина',а насправді це класичний принт)Шубка не 'айс',мешти класні,загалом цікавий лук!
Відповісти
Ну навіщо ті вилиці так виділяти??? це навіть не вечірній варіант. Вона аж помаранчева. Я впевнена якби цю фігню змити, то було б миле дівча, а так...кілограми штукатурки
Відповісти
"...але самої сумки ви на фото не побачите." Перше, що спало на думку" дорожня китайська сумка в клітинку а бо пакет". Логічно, адже сумка має бути великих розмірів, щоб в неї щмогли влізти чоботи , які вона поміняє на туфлф. Ну , а фраза автора ", як у справжньої дівчини, у сумці ще були туфлі..." просто вбила))) Невже кожня СПРАВЖНЯ дівчина має носити з собою запасні мешти? Ше й у сумці??? не гігієнічно якось (
Шуба.. уявляю з скількох звірят треба було здерти шкіру, щоб вам було тепло... Не мерзніть.
П,С, Уявила,що колись настане момент ( аля "вона миров" тільки в цьому випадки тварини повстануть проти людей), коли наші пухнасті друзі зриватимуть заживо з людей шкіру( адже з тватинами так і поводяться)і пускатимуть їх собі на коміри.
Відповісти
Релакс, это искусственная дубленка и мех на капюшоне!
Відповісти
Ну і так всім зрозуміло, що перевзуватись для вас - невідома традиція. Але навіщо всім про це повідомляти??? Плюс навіщо повідомляти всім про те, що ви ( навмисно пишу вкотре з маленької букви))) не тямите, де штучна чи натуральна шубка))) Релакс, село, релакс ))))
Відповісти
а зуби...зуби...йой
Відповісти
Під ціми ніками ховаються закомплексовані невдахи які обсирають все і всіх наприклад Каlipso засранка гадить по всіх рубриках бо так вона себе стверджуе.
Відповісти
може я і засранка закомплексована як ви сказали, але це моя суб'єктивна бумка і якщо уважно читаєте мої коментарі то не всіх я обсираю. а ви гребете всіх під одну "гребенку". якщо ви друг Іванни то я можу вас зрозуміти ви її захищаєте. хочу сказати що мої коментарі завжди обгрунтовані.
Відповісти
Якшо візажист, то не тра все що є на робочому місці - ліпити на себе, фу це дико та вульгарно.
Сама себе антирекламить.
Відповісти
Люди!!! звідки стільки зла??? Ви тут збираєтеся лише, щоб пообсирати??? Дівчина дуже гарна!!! Так, можливо, перебір з рум янами та перелакувала волосся, але це ж вечірній вихід!!! + як візажист, додам, що на фотосесії макіяж повинен бути яскравішим, бо просто намальовані очка тушшю абсолютно не видно!!!(чи як зараз кожна друга "малює стрєлкі" на навчання і думає що вона бАгіня, хоча вони призначені для вечора) Плаття достатньо цікаве і симпатичне... Чи ви хотіли побачити в стразах і міні??? (+ знову обсирали і писали, чому не довге)... Цікаво і достойно одягнених людей у ресторанах Луцька не часто побачиш, а на цій дівчині погляд точно зупиниться і запам ятається з кращої сторони. Тому слідкуйте за собою!!! P.S. Героїня молодець, що взяла туфлі, тому що так робить кожна СПРАВЖНЯ дівчина! Згадайте фільм "Дівчата", як вона в валянки взувала туфлі і прийшовши в клуб на танці була у туфлях! Некультурно приходити у вечірньому платті в зимовому взутті!!
Відповісти
Стиль як такий відсутній. А от за макіяж незадовільно. Так "гримуються" люди які виступають на сцені, або перед телекамерами на подіумах і телестудіях де багато заповнюючого світла. Тому в таких випадках такий макіяж є обов’язковим, щоб виглядати яскраво для глядачів. І у мене виникає сумнів про кваліфікацію такого візажиста.
Відповісти
Іван, Ви, напевно, справжній поціновувач макіяжу... І, скоріше за все, судячи з Вашого коментаря, накладання гриму є Вашою кваліфікацією... Тому,Іван... Не плутайте дівчачий макіяж з гримом Вашого профілю! )))
Відповісти
невже!!!ура автори змилувались над відвідувачами волиньпост, і почали фотографувати дійсно красивих і стильних дівчат, а не неформалів всяких...
Відповісти
Іванко! Ти красуня!
Відповісти
Ідеальних людей не буває,а з Жабою на грудях-море.Жаба на грудях(чорна зависть)це діагноз для даної рубрики.
Відповісти
А ви не подумали, що макіяж так "вдало" підкреслили аж "надто професійні" фото і обробка нашого шановного "фотографа"??? Нє, Юль, ну ти б на курси якісь сходила заради галочки. Не вмієш не берись і вмій це визнати, хоча з цим в тебе проблеми неабиякі
Відповісти
Гарна дівчина, завжди одягається красиво та вишукано))) не фарбується отак щодня)))) Загалом приємна, хоч з розуму примітивна, як більшість лучанок. А Стасюк порада: думай, коли працюєш з людьми, позаяк твоє необдумане слово може невірно створити думку інших про тих, про кого пишеш. Можливо варто поміняти стиль подачі тексту у стильному Луцьку?..
Відповісти
Ну а тобі порада від мене: обдумуй те, що читаєш. Як на мене все добре написано)
Відповісти
Ще одна грамотна розумаха!
Відповісти
Це повний ПІПЄЦ!(хоч з розуму примітивна,як більшість лучанок)?Це як розуміти?У Луцьку всі тупі дівчата,крім тебе?А ще даєш поради для Стасюк відносно необдуманих слів!Мордою в смітник!!!
Відповісти
))) а чому всі так бояться визнати правду, що більшість лучанок не цікавляться наукою та займаються нехитрими справами? Просто ходять на звичайну роботу, отримують зарплатню, іноді відвідують перукаря, кінотеатр чи роблять манікюр, варять борщ та прибирають у хаті... Звичайні буденні справи, які характеризують жінку, як добру маму, відмінну робітницю чи гарного кулінараю Все! І все! Від того, що людина займається примітивними справами, які й формують її життя, не означає, що вона погана людина, а тільки те, що така, як більшість, примітивна, нехитра і звичайна. Кожен у моєму коментарі прочитав тільки те, чого боїться сам. Так що варвара-краса, не знаю і знати не хочу яка у тебе там коса, слово тупість вжила тільки ти.
Відповісти
Вперше пишу коментар... Читаю це все і згадую слова "людину можливо вивезти з села, а от село з людини..." Тому, шановні " знавці моди, коментатори та прості мешканці Ковлє..."!!! Дівчина гарна на вроду, одягнена в шикарну сукню і чудову біжутерію. Взуття масивне і зручне для людини, яка її носить. Прошу звернути увагу, що у Європі всі!!!! (у ресторані чи на домашній вечірці) перевзуваються в туфлі, балетки і т. д. ( може це комусь дивно, бо Вам пропонують заношені капці на вході. І Ви ж не встидаєтесь, ходите в них цілий вечір, презирливо поглядуючи на свого кавалера, який постійно пускає слюну на, припустимо, таку дівчину як Іванка)))). Я зажди здогадувалась, що половина вищесказаних коментарів написаних підвидом "задрот звичайний, в Ковлє приписаний", але Людину, яка на пам'ять цитує Єсєніна, Ахматову, Цвєтаєву та Біблію називати примітивною... Хоча, який Єсєнін.. ЗАБуДЬТЕ!!!)))))) Тепер можете накинутимь на мене, бо 100% десь з орфографією в мене не все добре))))
Відповісти
Звідки така зневага, і за яким правом до міста, Ковель? "Ковлє"! Поціновувачко Єсеніна, Ахматової, Цвєтаєвої, зневажати людей, як і возвеличувати за місце проживання, національність чи переконання дурний, ну дуже дурний, тон. Зазвичай такі висловлювання собі дозволяють не перевантажені інтелектом та вихованням особини, які ще тільки вчора, останньою маршруткою, або дизелем, приїхали до Луцька з набагато віддаленіших від місць ніж Ковель і старанно намагаються самі про це забути і щоб інші не дізнались. Знання напам"ять кількох віршів вищезгаданих поетів - не гарантія беззаперечного смаку і всіх можливих чеснот.
Відповісти
Знову читаю, знову дивуюсь.Обурюватись зневажливим відношенням до вищезгаданого міста і так само зневажливо написати про більш віддалені місця.За яким правом? Дурний, дуже дурний тон...
Відповісти
Не про місця, а про деяких виходців з тих місць, про дешеві китайські пластикові відра для миття підлоги, які вважають що вони кришталеві вази - так зрозуміло?
Відповісти
Не про місця, а про окремих аборигенів.
Відповісти
Зрозуміло одне, що кришталевої вази з Вас так і не вийшло )))
Відповісти
Було б цікаво читати коментарі, якби "дописувачі" були під справжніми іменами, а не під ніками. У кого б, скажіть, вистачило мужності ось так просто писати різну гидоту про людину? Тут обговорюється стиль, а не розумові здібності, інтелект, професійність. Шановні, будье мудрими, виваженими і об'єктивними.
Відповісти
Іванку знаю вже давно, вона хочеться панам критикам сказати і без мкіяжу симпатична! Це справді вечірній макіяж, для походу у якийсь заклад, то чому він не може бути яскравим? В неї справді від природи досить гарний розріз очей, великі карі очі, і непоціновувавчам лаку, повірте досить шикарне і густе волосся)) А критикувати за нетаке плаття, чи не такі туфлі...це банально, одягніться самі спершу так, щоб вас запросили в цю рубрику, походіть елегантно на підборах, тоді й пишіть.
Відповісти
гарна спроба, іванка, не старайся...
Відповісти
Гарна дівчина, Іванна...Вразили слова". Не знаходжу нічого захопливого у відслідковуванні та несамовитому бажанні бути завжди у тренді...Тренд диктує хто???Люди, в яких сьогодні одна тенденція,завтра інша....Наслідувати інших, одягатись по їхньому стилю, коли "твій стиль" кричить про інше...У кожного свої відчуття стилю, внутрішнього стану,відчуття...І ці ярлики..."село","місто","тренд"-набуток тенденції професіоналів, від яких якщо відступишся-УСЕ!.ЗАКЛЮЮТЬ.Однак людей ображати не варто,навіть якщо вони абсолютно протилежний полюс наших смаків...І в цьому героїня права....Свої відчуття!Як добре,що вони є!У багатьох їх взагалі немає,тому набагато легше наслідувати когось!А ви як думаєте?.......
Відповісти
Чому в неї щоки заіржавіли?
Відповісти
Це в тебе мозок давно заржавів, а відчуття прекрасного ніколи й не було.
Відповісти
Блин, люди! Пишите короче коменты. Устаю читать такие длинные опусы.
Відповісти
Це одна із найкращих дівчат, які були на Волинь Пост, як портрет дня!!!
Відповісти
Гарна дівчина, але занадто нафарбована.
Відповісти
іванка дуже ніжна дівчина, чуттєва і просто добра людина)
і красуня, звісно!
Відповісти
Одружена?
Відповісти
проситься підсумок: критикують нас ті хто гірше нас, а хто краще їм просто не до нас!)))
Іванна гарна і приваблива!Приємна,надзвичайно цікава!

Теперь все остроумны.
Шага нельзя ступить, чтобы не встретить умного человека.
Это становится поистине общественным бедствием.
Відповісти
О,"глибокі мудрості" з "однокласників в контактах" посипались - тільки їх тут і не вистачало.
Відповісти
Все классно, тільки забагато рум'ян
Відповісти
Оксанка! Нарешті! Напиши на цю пошту, Ярославу ще не забула? Вона розшукує тебе ще з минулої зими! [email protected] Ти ж тут зареєструвалась, значить користуєшся поштою. Напиши їй... а я передам, що отут тебе надибав
Відповісти
Як на мене, то редакторам необхідно уважніше слідкувати за коментарями, які тут лишають критики. Я не розумію цієї агресії. Єдиним помітним недоліком є рум*яни(але це моя суб*єктивна точка зору). Частині користувачів слід згадати про таке поняття як "ввічливість". Можна висловити думку і без принижень.
Відповісти
До такої довгої сукні потрібно і довгу ж шубу, бо інакше трішки на ялиночку схожим стаєш, як в даному випадку. А так все інше гарно.
Відповісти
Авторy.
В хмарну погоду збільшуй ISO! Або включай стаб шоб не було оцього дрожання.
P.S. Гарних кадрів!
Відповісти
мое личное мнение без привязки к моде, марки одежды и ее стоимости.
платье в гусиную лапку очень обязывающее, рисунок пестрый, черно-белый он будет явно подчеркивать как плюсы и минусы фигуры и ее очень сложно компоновать с другими элементами верхней одежды.
в этом случае шуба как раз кажется лишней - то есть платье абсолютно весенне-осеннее. пусть и массивная обувь, но она уравновешивает крупную подвеску и удлиняет и вытягивает силуэт. и уж слишком нарочито эту длину режет шуба. ровно пополам. вобщем, для меня несколько дивное сочетание одежды между собой.
если бы девушка выбрала лишь платье и высокий каблук, черный узкий клатч и любое массивное украшение на руки - мне кажется образ был бы намного легче) имхо.
Відповісти
Красива дівчина!
Відповісти
Дуже гарно,молодець!
Відповісти
Аби ще дійсно коментар писав дійсно гарний модельер....А не Анічка.
Відповісти
плаття з варшавського ринку, інфа 100%
Відповісти