Митці Луцька майстрували у «Різдвяній майстерні». ФОТО

Митці Луцька майстрували у «Різдвяній майстерні». ФОТО
Іграшки з фетру, ялинкові прикраси, декупаж, розпис по склу, новорічні листівки – ці та чимало інших новорічно-різдвяних презентів виготовляли майстри з ГО «Рукотвори Волині» разом із запрошеними дітьми.

Майстер-класи відбулися під час презентації проекту «Різдвяна майстерня», що стартував у Палаці культури міста Луцька (2 корпус) 12 грудня.

Окрім виготовлення новорічно-різдвяної атрибутики, тут можна придбати уже готову продукцію.

Начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що майстерня, куди запрошують усіх охочих, діятиме з 12 грудня 2014 року по 19 січня 2015 року. У січні майстер-класи проводитимуть за попереднім записом.

За її словами, у фіналі «Різдвяної майстерні» презентують виставку найкращих робіт майстрів та їхніх учнів. Після того, готові вироби передадуть військовим на схід.

Майстриня ляльок-мотанок Юлія Богданова каже, що на виготовлення ляльок-мотанок необхідно витратити від 30 хвилин до кількох годин.

«От така довга коса ляльки символізує щастя та міцне здоров’я. Її з дітками ми робимо десь хвилин сорок», - інформувала майстриня.

Зазначимо, що вхід на «Різдвяну майстерню» безкоштовний. Деталі щодо майстер-класів можна дізнатися за телефоном (0332) 72-04-47.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.