Волинський хліб знову подорожчав

Волинський хліб знову подорожчав
На Волині від 5 грудня ціни на хліб вкотре зросли.

«Антимонопольники» обіцяють у всьому розібратися у 2015 році, - пише газета «Слово Волині».

Як відомо, у Луцьку найбільший постачальник хліба - ПАТ «Теремно Хліб». Тож співробітники обласного тервідділення АМКУ, ще з минулої весни «зацікавилися» здорожчанням його продукції.

Проте вони не в змозі проконтролювати законність рішення щодо цін, встановлених ПАТ «Теремно Хліб». «Антимонопольники» кажуть, що уряд своїми розпорядженнями зв'язав їм руки.

За словами комерційного директора ПАТ «Теремно Хліб» Сергія Смоляного, цінова політика товариства залежить від різних факторів: подорожчання пального, енергоносіїв, сировини та іншого.

Втім Смоляний запевнив, що найближчим часом хліб більше не подорожчає, але «все залежить вод політики вищих чинів зі столиці».

Натомість, в.о. голови Волинського обласного тервідділення АМКУ Сергій Луговий, зазначив, що в «Теремно Хліб» ціни на продукти вищі, ніж у ковельських хлібопеків.

«Ми розпочали справу щодо «Теремно Хліб» ще в квітні. Але розгляд справи про підняття цін на хліб завершимо плановою перевіркою у першому кварталі 2015-го», - проінформував Луговий.

Він додав, що наразі упродовж п'яти місяців усім заборонили проводити перевірки без узгодження з Кабміном, це не стосується лише фіскальних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вітаємо всіх з європейськими цінами вже й за хліб (без європейських зарплат, проте у вільній, без корупції Україні)
Відповісти