Ковельським депутатам не вдалося створити фракцію Партії регіонів

Ковельським депутатам не вдалося створити фракцію Партії регіонів
У Ковельській міськраді обранцям відмовили у створенні депутатської фракції Партії регіонів, до якої мало ввійти п’ятеро депутатів.

Про це повідомляє Про Ковель.

Як розповів депутат Ковельської міської ради, член Партії регіонів Володимир Матвєєв, 23 травня до Секретаріату ради було подане письмове повідомлення відповідно до регламенту ради та норми Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

У ньому йшлося про створення депутатської фракції Партії регіонів, до якої, за словами Матвєєва, ввійшло п’ять депутатів міської ради (безпартійні та члени різних партій) та обрано голову.

Депутати наполягали на терміновій реєстрації нового партійного осередку та оголошенні рішення на засіданні сесії 24 травня, проте отримали відмову.

Як пояснив сам заявник, у реєстрації їм було відмовлено у зв’язку з тим, що до нової фракції увійшли не лише депутати Партії регіонів.

У зв’язку з цим Матвєєв на засіданні 23-ї сесії міськради ради звернувся до депутатського корпусу та громадськості з заявою щодо неправомірних дій керівництва Ковельської міської ради, спрямованих на обмеження прав депутатів.

Володимир Матвєєв запевнив, що й надалі не полишатиме спроб закріпити в раді фракцію Партії регіонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельським депутатам не вдалося створити фракцію Партії регіонів
24 травень, 2012, 14:22