У Ковелі родичам загиблих бійців АТО надали земельні ділянки

У Ковелі родичам загиблих бійців АТО надали земельні ділянки
Рішення про надання земельних ділянок родичам загиблих прийняли на другому пленарному засіданні 63 сесії Ковельської міської ради.

Щоправда, родичі загиблих бійців АТО ще два тижні тому могли б отримати від депутатів дозвіл на оформлення у власність земельних ділянок, - повідомляє "проКовель".

Але прийняте тоді рішення про тимчасове призупинення (введення мораторію) щодо надання (відведення) земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, а також дозволу на складання проектів землеустрою щодо їх відведення відтермінувало розгляд всіх питань земельного блоку, в тому числі і вищезазначених.

Цього разу рада своїм рішенням таки надала в присутності матерів та дружин загиблих Героїв, а також родичів тих бійців, які перебувають в зоні АТО або на лікуванні, дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно в приватну власність.

Таким чином мерія виконала взяті на себе зобов’язання перед родинами трьох з п’яти загиблих бійців, уродженців Ковеля - Олександра Ярмолюка, Анатолія Шиліка, Олексія Тарасюка, а також військового - Сергія Бондарука, який нині знаходиться на лікуванні.

Депутати погодилися на наступну сесію, яка відбудеться вже через два тижні, підготувати проект рішення щодо виділення земельної ділянки сину Олександра Артемука, який 22 травня загинув під Волновахою Донецької області. Варто зауважити, що і цей проект рішення вже лежав на столах депутатів, адже він пройшов усі відповідні погодження, однак із певних причин не потрапив до порядку денного другого пленарного засідання 63 сесії Ковельської міської ради.

До слова, аби підтримати родини ковельчан, які загинули під час військових дій на Сході, міською владою Ковеля було надано квартиру матері загиблого Олександра Абрамчука, яка перебувала на обліку та потребувала поліпшення житлових умов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі родичам загиблих бійців АТО надали земельні ділянки
12 грудень, 2014, 17:20