З добу бойовики обстріляли українські позиції 11 разів

З добу бойовики обстріляли українські позиції 11 разів
За минулу добу штабом АТО обліковано 11 випадків порушення режиму «тиша» зі сторони терористів.

Використовучи ПТРК, міномети, артилерію та стрілецьку зброю, бандити відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районах населених пунктів Фрунзе, Донецький, Щастя, Станиця Луганська, Старомихайлівка, Нікішино, Павлопіль, - повідомляє прес-ценр АТО у Facebook.

Зокрема, чотири рази бандити навмисно вели вогонь саме в бік населених пунктів з метою дискредитації підрозділів Збройних Сил України. В районі Маріуполя знову активізувалась ворожа повітряна розвідка. Зафіксовано проліт безпілотного літального апарату.

"В черговий раз бойовики розкручують маховик провокацій та користуються методами брудної пропаганди для загальної дестабілізації в районі проведення Антитерористичної операції.
Любов бойовиків та їхніх справжніх господарів до театральних ефектів вилилась в чергову порцію низькопробної брехні. Зокрема, затримана учора бойовиками група міжнародних спостерігачів ОБСЄ, була звільнена за декілька годин. Але після демонстрації їм завчасно підготовленого «драматичного» сценарію з нібито численними руйнуваннями та жертвами серед мирного населення від обстрілів з української сторони", - йдеться у пвідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З добу бойовики обстріляли українські позиції 11 разів
13 грудень, 2014, 09:00