Луцькі школярі власноруч виготовили маскувальну сітку для бійців АТО. ФОТО

Луцькі школярі власноруч виготовили маскувальну сітку для бійців АТО. ФОТО
Сітку учні навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – Природничий ліцей Луцької міської ради виготовили власними руками.

Долучилися до доброї справи учні із першого до одинадцятого класу, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Аби вручити подарунок правоохоронцям, у спортивній залі навчального закладу зібралися чимало учнів. Бійців юнаки та юнки зустріли оплесками. Правоохоронці були вражені такою відвертістю та щирістю.

"Незабаром ми знову відбуваємо на Схід, тому вдвічі приємно, що діти зробили нам такий сюрприз. Емоції, звичайно, переповнюють, велике спасибі їм за це. А особливу вдячність адресую за щирі дитячі листи, які надихатимуть нас і стануть справжніми символами патріотизму, – ділиться враженнями боєць роти патрульної служби міліції особливого призначення УМВС України у Волинській області Олег Булатов.

Крім цього, учні презентували листівки, солодощі і теплі речі – шкарпетки, светри, шапки. Серед подарунків були й виготовлені учнями обереги – фанерні сніговички із написами: «Я – не холодний сніговик, я – український бойовик!».

"Всі ми хотіли допомогти бійцям. Ми всією школою робили цю сітку, і дуже раді, що вона у нас вийшла. Головне, аби вона допомагала і рятувала наших бійців, – розповідає учениця 9-го класу Ольга.

Своєю чергою заступник директора з виховної роботи Тетьяна Хайнацька зауважила, що це не перша акція, організована школярами: "Ми протягом трьох місяців допомагаємо бійцям, які боронять наші кордони. Ініціатором цих заходів є директор школи Ніла Василівна Карюк. Буквально за чотири години роботи ми сплели таку сітку, яка захистить наших воїнів".

На завершення педагогічний колектив та учні навчального закладу побажали удачі нашим бійцям та благословили їх на почесну справу – захист своєї Батьківщини. Правоохоронці ж у відповідь запевнили, що з честю та гідністю виконають свій громадянський обов’язок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці! це і є патріотичне виховання. шкода що в луцьку лише кілька шкіл долучилися до цієї справи. можна було б питання з сітками взагалі закрити, якби всі школи їх плели.
Відповісти
Майже всі школи долучились до плетіння сіток от школа біля ЖД-вокзала ніяк себе не проявила... Дивно чому так???
Відповісти
Основу сітки, яку оформила гімназія №4, сплів підприємець, який запросив за неї гроші "по собівартості" - 1200 гривень. Не думаю, що СТІЛЬКИ коштують нитки...
Відповісти
Останні новини
Луцькі школярі власноруч виготовили маскувальну сітку для бійців АТО. ФОТО
13 грудень, 2014, 11:36