Волинські податківці допомогли переселенцям зі Сходу

Волинські податківці допомогли переселенцям зі Сходу
Різноманітний теплий для зимового сезону одяг, взуття та іграшки зібрали фахівці головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області для сімей переселенців зі Сходу України, котрі нині проживають на Волині.

Цю допомогу вже передали волонтерам, які й розподілять її серед дітей, - повідомили у прес-службі головного управління ДФС у Волинській області.

Окрім фахівців ДФС в області, до цієї акції долучилися співробітники податкової міліції, які подбали про солодощі для малечі.

«Вже більше півроку ми постійно спілкуємося з волонтерськими організаціями, які добре вивчили потреби як учасників АТО, так і наших громадян, які були вимушені покинути свої домівки у східних областях. Тому не маємо сумнівів, що всі зібрані, або куплені нами речі для потреб армії чи переселенців дістануться адресату», - зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ ДФС Волині, турбота про членів родин фахівців ДФС, які нині в зоні АТО, протягом останніх шести місяців –уже звична практика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські податківці допомогли переселенцям зі Сходу
15 грудень, 2014, 09:39