Волинських посадовців закликали перерахувати одноденний заробіток для добровольців з АТО

Волинських посадовців закликали перерахувати одноденний заробіток для добровольців з АТО
Волинських посадовців закликали перерахувати одноденний заробіток для військових, які добровільно служать у зоні АТО.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради в облдержадміністрації 15 грудня.

Оскільки держава не впорядкувала виплату компенсацій для бійців добровольчих батальйонів, то Володимир Гунчик закликав волинських чиновників перерахувати одноденний заробіток для військових.

За його словами, фінансової допомоги на лікування потребує волинянин Арсен Боярчук, який був важко поранений у зоні АТО. Зараз він перебуває на лікуванні у львівському госпіталі.

Володимир Гунчик зауважив, що допомоги також потребують сім'ї загиблих добровольців. Поки держава не налагодила систему виплати їм компенсацій, обов’язок волинян – допомогти цим родинам.

Тому голова Волинської ОДА закликав посадовців перерахувати одноденний заробіток на потреби Арсена Боярчука та сімей загиблих добровольців.

Володимир Гунчик зауважив, що прохання не є наказом. Він закликав керівників провести збори у трудових колективах, а працівники самі повинні вирішити, чи перераховувати їм кошти, чи ні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже смішно в кавичках, ми й так виживаємо на цій роботі. Звісно солдатам треба допомгти, але може нехай Гунчик хатку не добудує , а більше грощиків передасть на армію. То, держава бідна та й бідна, а ми багаті та й багаті. Скільки можна вже знушатися з нас. Або , премію заступникички не візбумуть 50 відстоків у місяць, і получиться однодення заробітко. А не у нас забирати, в яких зарплата півтори. А ще є наші добрі владці, вітер, і його заступнички, які по 10 штук зарплатки мають. Нічого в цій країні не змінилося, тільки кероівніки, а система та сама, а корупція стала ще більш жорскою і відкритою.
Відповісти
Останні новини
Волинських посадовців закликали перерахувати одноденний заробіток для добровольців з АТО
15 грудень, 2014, 11:26