Лучанам обіцяють ремонт 144 дахів

Лучанам обіцяють ремонт 144 дахів
Луцький міськвиконком затвердив план підготовки до осінньо-зимового періоду: лучанам обіцяють ремонт 144 дахів.

Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

24 травня під час засідання луцького виконкому було затверджено заходи з підготовки підприємств, установ та організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

Іван Кубіцький
– директор департаменту житлово-комунального господарства розповів, що були зібрані пропозиції від житлово-комунальних підприємств, ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал», Луцького підприємства електротранспорту, КП «Луцьке електротехнічне підприємство Луцьксвітло», ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування, управлінь культури, освіти, охорони здоров’я, ВАТ «Волиньгаз» - усіх структур, які причетні до життєдіяльності міста в осінньо-зимовий період.

Зокрема, за словами Івана Кубіцького, заплановано виконати ремонт покрівель у 144 житлових будинках, підготувати 665 під’їздів житлових будинків, заготовити 284 куб. м піщано-соляної суміші для посипання тротуарів у зимовий період, підготувати тракторну снігоприбиральну техніку; виконати капітальний ремонт центральних теплових пунктів на вул. Ветеранів, 17, Декабристів, 29, пр-ті Відродження, 12, виконати капітальний ремонт 2,5 км теплових мереж, поточний ремонт котелень та центральних теплових пунктів згідно графіка, виконати заміну аварійних опор мереж зовнішнього освітлення на вул. Ветеранів, Коперніка, Стрілецькій та багато інших заходів.

Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що на засідання виконавчого комітету запрошені усі причетні до підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період.

«Як гласить народна приказка «Готуй сани влітку, а воза взимку». Тож прошу, щоб ми з відповідальністю вже сьогодні розпочали підготовку міста до життєдіяльності в осінньо-зимовий період», - наголосив Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.