Волинські активісти відправили до Ізраїлю сувеніри на ярмарок. ФОТО

Волинські активісти відправили до Ізраїлю сувеніри на ярмарок. ФОТО
Ковельський центр допомоги 51 ОМБР відправив до Ізраїлю сувеніри від волинських дітей та вчителів для проведення благодійного ярмарку.

20 грудня 2014 року в Ізраїлі, в Українському мистецькому Центрі, в рамках святкування Хануки, пройде благодійний ярмарок, - повідомляють на сторінці центру у Facebook.

"Наші волинські діти та їх вчителі передали для продажу на ярмарку свої роботи: картини серії "Це моя Україна" - 12 робіт, картини з серії "Квіти України" - 13 робіт, картини з серії "Незалежна Україна за МИР!" - 20 робіт, браслети плетені- 60 штук, вишиті конверти для вітань - 80 штук, вишита бісером недиліна блуза - 1 штук", - йдеться у повідомленні.

Також, на прохання ізраїльських друзів, волонтери додали 2 набори "Ковельського борщу", який сушили для хлопців в зону АТО та 5 прапорів України (від Раїси Хвищук).

"Посилку вже зустріли представники групи Israeli Friends of Ukraine. Всі кошти, які будуть отримані з продажу робіт, підуть на закупівлю теплих речей для волинських солдатів! Така сама посилка від наших дітей ВЖЕ готова на відправку в Прагу. Нашим друзям Czechs support Ukraine", - зазначають активісти.

Також вони дякують за роботи учням та педагогам Володимир-Волинського педагогічного коледжу, учням Ковельських шкіл 1 та 13, учням Луківської школи (Турійський район) та вчительці Старовижівської школи Катерині Маркевич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
роботи наших дітей дійсно чудові.. Гордість бере!!
Відповісти
Останні новини
Волинські активісти відправили до Ізраїлю сувеніри на ярмарок. ФОТО
15 грудень, 2014, 13:45