У Росії створили пропагандистський фільм про війну в Україні

У Росії створили пропагандистський фільм про війну в Україні
Російська пропаганда у кіновиробництві набирає обертів.

У прайм-тайм в неділю російський телеканал НТВ показав у своєму ефірі прем'єру пропагандистського фільму "Військовий кореспондент", - пише Газета.ua.

Стрічка, знята на замовлення НТВ, наскрізь просякнута антиукраїнської пропагандою. За сюжетом "бойовика", як визначають жанр фільму його створювачі, правду про війну на Сході України розповідає американець. Росіяни вирішили настільки зманіпулювати фактами, що навіть у невластивій їм манері, зробили американського кореспондента - добрим персонажем.

"Американський репортер Мет Макк'ю звик довіряти тільки фактам. За його плечима – Афганістан, Лівія, Ірак та найвищі телевізійні нагороди в області журналістики", - йдеться у синопсису.

Автори короткого змісту до фільму називають зміну влади в Україні "черговою", вірогідно, росіянам важко зрозуміти, що не в кожній країні при владі протягом кількох десятків років стоять одні й ті ж самі люди.

"Мет тільки намагався дізнатися та розповісти правду про цю війну, але Вашингтон звинуватив його у зраді, Київ оголосив шпигуном, а українські військові приговорили на смерть…", - розповідають про фільм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Росії створили пропагандистський фільм про війну в Україні
15 грудень, 2014, 14:42