Задля економії об'єднали підрозділи ДП «Волинський облавтодор»

Задля економії об'єднали підрозділи ДП «Волинський облавтодор»
Цього року волинські дорожники працюють в умовах суворої економії.

Аби ДП «Волинський облавтодор» не було збитковим, вирішили провести оптимізацію його роботи, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Так три філії підприємства приєднали до інших підрозділів: Іваничівський райавтодор - до Володимир-Волинської філії, Камінь-Каширський – до Старовижівської, Маневицький – до Маневицької ДЕД. У процесі оптимізації скоротили 138 працівників, заощадивши, таким чином, на наступний рік більше чотирьох мільйонів гривень. Про це в ході оперативної наради поінформував директор ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

"Ми пішли на цей крок із метою зменшення витрат на управлінський апарат. Відбулося скорочення переважно інженерно-технічних працівників, економістів, бухгалтерів. Так як цьогорічний обсяг робіт, порівняно з попереднім роком, істотно зменшився, укрупнення філій надає відчутний економічний ефект для підприємства", - наголосив він.

У свою чергу, директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка підтвердив, що завдяки укрупненню райавтодорів вдалося збільшити економічні показники підприємства.

"В середньому Старовижівський райавтодор за 10 місяців виконує роботи на півмільйона гривень щомісяця, в той час як Камінь-Каширський – всього 153 тисяч гривень, при однаковій кількості працівників. При їх об’єднанні об’єм робіт збільшився до мільйона гривень на місяць", - підкреслив Іван Мирка.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик рекомендував головам районів та представникам райдержадміністрацій негайно розпочати робочі зустрічі з керівництвом облавтодору. Аби податки та збори з відокремлених дорожніх дільниць залишалися в місцевих бюджетах – потрібно відпрацювати чіткий механізм взаємодії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У процесі оптимізації скоротили 138 працівників, заощадивши, таким чином, на наступний рік більше чотирьох мільйонів гривень... а ці люди і члени їх сімей їсти не хочуть??
Відповісти
Останні новини
Задля економії об'єднали підрозділи ДП «Волинський облавтодор»
15 грудень, 2014, 16:16