Україна, яку ми будуємо власними руками*

Україна, яку ми будуємо власними руками*
Всі ми гріємося російським газом, бо іншого немає, носимо одяг італійського виробника, бо там краще шиють, і їмо продукти з Польщі, бо там сосиски смачніші. Та запевняємо всіх, що ми любимо Україну.

Сьогодні ж варто проявити свій патріотизм і надати перевагу українським товарам, звісно, за умови, що вони відповідної якості. Саме такі товари і послуги українських компаній є запорукою майбутнього економіки України. Саме такі виробники створюють робочі місця і здатні підвищувати рівень добробуту в суспільстві, саме вони платять ті податки, які зараз так необхідні для підтримки української армії та добровольців, що знаходяться в зоні АТО.

Однією з таких компаній є наш місцевий виробник паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення – ПАТ «ВГП», товари якого більше знайомі нам під торговою маркою Ruta.

Торгова марка «Ruta» завоювала до себе прихильність не тільки українських споживачів, але і європейських. Завдяки тому, що торгова марка «Ruta» приваблює споживачів високою якістю товарів, нею користуються в тринадцяти країнах, серед яких Німеччина і Швейцарія.

За досягненням успіху та визнанням стоїть професійна та наполеглива робота із впровадження світового досвіду та передових технологій виробництва. Особливу турботу складає відбірна сировина та унікальна технологія виробництва паперу, який на 60-70%, в залежності від продукту, складається з хвойної целюлози, що забезпечує особливу м‘якість продукту.

«Для нас почесно представляти Україну на світовому ринку. Однак саме ринок України є пріоритетним. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб якісні продукти Рути в першу чергу потрапляли на полиці українських магазинів», - каже заступник генерального директора з торгівлі і маркетингу Олексій Остапченко.

Зусиль доводиться прикладати дійсно не мало, адже щоб зробити якісний продукт, потрібно обрати найкращу сировину, приділити увагу обладнанню, на якому відбувається процес «народження» продукту, і створити команду працівників, які прагнуть долучитися до великої справи.

Так на підприємстві «ВГП» існує спеціальний відділ групи якості, який підбирає спеціальний папір-основу під кожну групу товарів. Наприклад, для паперових рушників використовують сировину, яка добре вбирає вологу і зберігає міцність, а для туалетного паперу беруть сировину, яка зберігає міцність та одночасно буде м’якою і ніжною. Об’єднує всю сировину, що надходить на підприємство те, що вона лише зі 100% первинної целюлози вищого ґатунку і є абсолютно гіпоалергенною, що дозволяє зробити продукт безпечним для кожного споживача.

На підприємстві встановлене сучасне обладнання провідних європейських виробників, підбором якого займається технологічний відділ. Завдяки тому, що на виробництві впроваджено автоматичну лінію пакування, споживач може бути впевненим, що вся продукція доходить до нього абсолютно чистою і гігієнічною. Підприємство сертифіковане згідно з міжнародним стандартом управління якістю ISO 9001:2000.

Загалом, компанія ПАТ «ВГП» - це колектив з 370 людей, які творять для нашої держави велику справу - роблять український продукт європейської якості під ім’ям Ruta.

Тож роблячи вибір біля полиці магазину, обирайте продукцію торгової марки «Ruta». Вона вдало знайде місце в нашій оселі: серветки та паперові рушники – на кухні, туалетний папір – у ванній кімнаті, а носові хустинки – в наших сумочках та кишеньках наших діточок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.