Поляки вчитимуть волинських підприємців, як правильно вести бізнес

Поляки вчитимуть волинських підприємців, як правильно вести бізнес
Найближчим часом представники польського бізнесу проведуть ряд зустрічей із волинськими бізнесменами з метою обміну взаємним досвідом.

Про це стало відомо під час зустрічі голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з делегацією Люблінського клубу бізнесу, 16 грудня.

Очільник Волинської області Володимир Гунчик зазначив, що українсько-польська співпраця у сфері розвитку бізнесу буде розширюватися. Він зазначив, що у перспективі планується створення волинського бізнес-клубу, членами якого будуть бізнесмени області.

«Ми хотіли б теж мати на Волині клуб бізнесу. Але поки нашим завданням є перейняти досвід наших польських колег. На рівні бізнесу ми працюватимемо із владою. Це дасть змогу втілювати чимало бізнес-проектів. Сьогодні польський бізнес зацікавлений у нашій області більше, ніж наші українські бізнесмени. Поляки роблять великий внесок в економіку країни, і ми хочемо навчитись у своїх іноземних колег, як правильно вести бізнес», - розповів Гунчик.

У майбутньому після декількох польсько-українських бізнес-зустрічей планується організувати тренінги для волинських студентів, які навчаються на економічних та політологічних спеціальностях у вишах. Їх проводитимуть польські бізнесмени, які нині займаються волинськими бізнес-проектами.

Також стало відомо, в квітні 2015 року у Луцьку відбудеться економічний форум, на якому планують зібрати впливових інвесторів Польщі та України.

Представник люблінського клубу бізнесу Кароль Кубіца зауважив, що польські бізнесмени готові внести свою частку у розвиток бізнесу на Волині.

«У Луцьку є багато хороших компаній, які готові працювати із польськими фірмами і обмінюватись з ними досвідом. Але вони часто не мають каналів зв’язку із нашими бізнесменами. Ми готові у 2015 році на форум привезти впливових інвесторів та бізнесменів, із якими волиняни зможуть напрацювати партнерські зв’язки.

"Також у другій половині січня, під егідою Волинської ОДА та Генерального консульства Республіки Польща, в Луцьку ми створимо організацію, яка допомагатиме полякам зрозуміти, як можна вигідно для обох сторін інвестувати у волинську область, а українським бізнесменам інвестувати у люблінське воєводство", - зауважив Кароль Кубіца.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поляки вчитимуть волинських підприємців, як правильно вести бізнес
16 грудень, 2014, 17:56