Штрафи, евакуатори та «краби»: у Луцькраді пропонували карати горе-водіїв

Штрафи, евакуатори та «краби»: у Луцькраді пропонували карати горе-водіїв
Із недобросовісними водіями у Луцькій міській раді думають боротися дещо «старими» методами.

Так, за порушення правил дорожнього руху, а саме паркування в недозволеному місці, тут пропонують кріпити на колеса «краби-блокіратори», викликати евакуатори або виписувати штрафи.

Про йшлося під час круглого столу щодо проекту рішення «Про затвердження Положення про проведення конкурсу з визначення операторів паркування автотранспорту в Луцьку» у Луцькій міській раді 16 грудня.

Заступник директора КП «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк підкреслив, що нині закон «дозволяє» застосовувати евакуатори щодо тих автомобілів, які стають не в спеціально відведених місцях.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев зазначив, що окрім евакуатора є багато інших способів, які можуть змусити автомобілістів.

«Я особисто «за» такого плану введення, але крім евакуатора є багато вагомих чинників, які можуть заставити людей паркуватися», - каже Яковлев.

Також він запропонував фотографувати автомобілістів, що паркуються у недозволених законом місцях, та відпрацювати процедуру штрафів, аби водії отримували квитанцію як порушення правил дорожнього руху.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас наголосив, що питання про повернення «блокіраторів» розглядали і на круглому столі у Києві, де йшлося про те, що такий спосіб є досить дієвим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для того щоб карати потрібно спочатку зробити достатньо мість для паркування. А Бас хай спочатку наведе порядок на авторинку.
Відповісти
А як щодо "синків" чиновників та "великих" бізнесменів??????
Відповісти
Ну Я побачу як будуть каратися Рендж Ровери, Лексуси та Мерседеси, які постійно стоять на проспекті Волі, Перемоги і т.д.. =)
Відповісти
Останні новини
Штрафи, евакуатори та «краби»: у Луцькраді пропонували карати горе-водіїв
16 грудень, 2014, 17:45