Місія ОБСЄ потрапила під обстріл бойовиків

Місія ОБСЄ потрапила під обстріл бойовиків
Два автомобілі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ бойовики потрапили обстріляли в районі донецького аеропорту.

У ОБСЄ повідомляють, що бойовики обстріляли дві вантажівки, які перевозили українських військових в рамках ротації, - інформує телеканал "24" з посиланням на звіт місії.

"Місія помітила дві зелені вантажівки з 36 українськими військовими і ще одну вантажівку, що перевозила їжу, воду і припаси. За кермом вантажівок, згідно з домовленостями, були представники так званої "ДНР", — йдеться в повідомленні.

Вони відвезли українських військових в південну частину терміналу аеропорту, де передали вантажівки і військових українській стороні. Українські військові відвезли вантажівки в північному напрямку до своїх позицій в аеропорту.

Близько 16:50 ті ж три українські військові транспортні засоби були помічені Спеціальною місією ОБСЄ, коли рухалися в сторону припаркованих автомобілів ОБСЄ.

"Щойно три вантажівки під управлінням українських військових повернули на південь і під'їхали до позицій представників місії і транспорту "ДНР", вони потрапили під автоматний вогонь, який вівся з західної сторони. Вогонь по вантажівках з українськими військовими продовжився, коли вони проїхали патруль ОБСЄ та автівки "ДНР", — зазначили у звіті місії.

Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Місія ОБСЄ потрапила під обстріл бойовиків
16 грудень, 2014, 19:33