Громадські активісти висловлюють недовіру голові Володимир-Волинської райради

Громадські активісти висловлюють недовіру голові Володимир-Волинської райради
Володимир-Волинські громадські активісти написали звернення до депутатів районної ради, в якому запропонували висловити недовіру голові райради Андрію Оніщуку.

Під зверненням підписались очільники таких громадських організацій, як «Майдан Володимирщини», «Союз Українок», «Правий сектор. Володимир-Волинський», Володимир-Волинської спілки підприємців та комітету громадської люстрації ВО «Всеукраїнська люстрація».

«У лютому 2014 року у відставку було відправлено голову райради. Новим постмайданівським головою досить в складній обстановці було обрано Андрія Оніщука. На нього громада району поклала великі надії, оскільки він вдруге обійняв посаду голови районної ради. Натомість, очільник ради з перших днів зайнявся вирішенням власних проблем і з часом покроково здав усі позиції борця за ідеї Майдану», - йдеться у зверненні.

Андрію Онищуку закидають призначення премій власній персоні, непрозорі кадрові рішення, поширення неправдивої інформації щодо волонтерів та громадських активістів, незаконну передвиборчу агітацію, ігнорування патріотичних заходів у місті, відмову допомагати військовим, а також зраду ідеалів Майдану.

«Зважаючи на усі ці факти діяльності і бездіяльності Андрія Оніщука, його було виключено із Ради ВО «Майдан» як людину, яка втратила гідність перед лицем своїх товаришів і, вважаємо, що він не має морального права апелювати до досягнень Революції гідності, а також займати посаду голови районної ради», - роблять висновок члени громадських організацій.

16 грудня на позачерговій сесії районної ради розгорілись справжні політичні баталії – депутати обмінювалися взаємними звинуваченнями, а також намагались оголосити догану та висловити недовіру Андрію Онищуку.

Однак під час голосування ні те, ні інше питання не набрало необхідного кворуму.

Тож Андрій Оніщук поки залишається обіймати посаду голови Володимир-Волинської районної ради.

Нагадаємо, що це не перший скандал навколо районних посадовців за
останні місяці. Нещодавно з посади голови Володимир-Волинського
райдержадміністрації було звільнено Володимира Савчука, який запам’ятався бійкою із своїм заступником та судовим позовом до місцевої газети.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрій Оніщук досить розумний чоловік, але гнилі нахапався від кума Олійника-депутата.З ким поведешся, від того й наберешся...
Відповісти
Андрійко ніколи лідером не був.Вскочив у політику.Заразився БЮТом, ліг під папу!
Відповісти
Не судіть занадто строго. Це звичайне пустоцвітне і Юліне Му-Му.
Відповісти
Знову звертаюся до редактора. Навчиться розрізняти дві гілки влади: виконавчу і представницьку. У заголовку
Андрій голова рда. А в тексті - райради. Уважнішим треба бути. Якщо не знаєте, то вчиться і побільше читайте. Не смішіть людей.
Відповісти
"як людину, яка втратила гідність перед лицем своїх товаришів..."!!!!!!))))))))
Це вже десь було)))))), щановні таварішчі громадські атівісти!!!! не вийшло при комуняках покерувати, то тепер відігруєтесь, рядянські торгаші)))))
Відповісти
Андрій Оніщук не голова РДА, а районної ради. Виправте заголовок!
Відповісти
Останні новини
Громадські активісти висловлюють недовіру голові Володимир-Волинської райради
16 грудень, 2014, 21:34