Бар «Наталка» стає причиною багатьох кримінальних проваджень, - Ігор Муковоз

Бар «Наталка» стає причиною багатьох кримінальних проваджень, - Ігор Муковоз
У Луцьку бар «Наталка», який знаходиться у спальному районі міста Луцька ДПЗ, стає причиною частих бійок, які мають важкі наслідки.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 грудня.

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук зазначив, що біля бару постійно розпивають алкогольні напої, а це закінчується бійками.

«Порушники громадського порядку спочатку відпочивають у «Наталці», а потім «доганяються» алкоголем біля цього закладу. Вони вчиняють різні хуліганські дії, руйнують комунальне майно, влаштовують «мордобої» і створюють небезпеку для людей, які проживають у цьому районі. Тому я пропоную обмежити його графік роботи до 23 години вечора», - заявив Климчук.

Член виконавчого комітету Луцької міської ради, начальник луцької міліції Ігор Муковоз підтвердив, що у самому барі порушень ніяких ніби не має, але поза його межами вчиняється багато правопорушень.

«Я кожного ранку читаю матеріали про ті чи інші вчинення злочинів. Багато із них розпочинається із того, що правопорушники спочатку відпочивали у барі «Наталка», а потім продовжували свій так званий відпочинок під вікнами цього закладу», - зазначив Муковоз.

Таким чином члени виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення щодо зменшення графіку роботи цього закладу до 23:00. Раніше бар працював до 4:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: порушення
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і фотка з "Молодіжки"
весело
Відповісти
Нажаль,дійсно в Наталці,Техасі та інших подібних закладах ще залишились традиція пиячити,а потім бити морди.При цьому всьому біля цих закладів завжди патрульють наряди міліції,тому не зрозуміло чому відбувається порушення під носом правоохоронців.З іншої сторони,а куди діватися всьому тому контингенту,що полюбляє такі заклади?Перевиховуватись?Якщо це можливо,то я тільки за.
Відповісти
Тепер контингент нарешті підніме свій культурний рівень... пора в театри ходити
Відповісти
из закриттям "кози" цей контингент ничим не налякаеш а наши люди нажаль розумиють тильки силу
Відповісти
Давно треба було закрити такі заклади. А що з техасом?
Відповісти
На черзі Стара Підкова та Шайба
Відповісти
Не заклад закривати, а людей виховувати і давати можливість по театрам ходити, а не тільки бухати!!!! Пуритани хєрові!!!
Відповісти
А менти стоять - і не вмішують, сам колись дзвонив, щоб забрали 2 буйних - приїхав наряд з 20річними молокососами які розвели руками і пішли, нормальних патрульних виставте - запакують пару раз по пару чоловік - і все буде норм)
Відповісти
Припустимо закриють Наталку, Шайбу і Техас, все бидло буде в Опері, Трьошці і т.д. Міліції треба працювати, а то менти стоять - і не вмішуються, сам колись дзвонив, щоб забрали 2 буйних - приїхав наряд з 20річними молокососами, які розвели руками і пішли, нормальних патрульних виставте - запакують пару раз по пару чоловік - і все буде норм).
Але думаю, це все акція по збору бабла перед новим роком, хер там кому скоротять час роботи, забашляють - і все буде норм)
Відповісти
"відбувається розпиття алкогольних НАПОЇВ, ЯКІ ЗАКІНЧУЮТЬСЯ бійками"

ВП! У вас тексти таджики пишуть?
Відповісти
виправили
Відповісти
Ще є де в Луцьку відпочити людЯм.
Відповісти
Мене цікавить,а відколи "наталка" на ДПЗ почала знаходитись?=) це р-н ГНІДАВИ!!! АУ!!!
Відповісти
Закриють Наталку з Тєхасом і ті всі отрокі розповзуться по Версалях з Операми.Воно треба?
Відповісти
Доброго дня шановане панство!!! Хочу задати питання нашому Меру скiльки керiвництво "Наталки" платить йому хабаря щоб закладпрацював незважаючи на прийнятi рiшення мiськвиконкомом.Приклад 17 грудня 2014р.вчора наталка всерiмно працювала до 4год. ранку.Пояснiть будьласка!!!
Відповісти
Вона і буде працювати до 4 ранку! Це ж смішно коли нічний клуб буде працювати до 23 години! Тоді навіщо він взагалі?! Їм не час потрібно скорочувати а закривати! Почніть з Наталки!
Відповісти
Цей заклад давно потрібно закрити, не клуб, а бичарня якась!
Відповісти
Звертаюсь ДО СБУ.будьласка перевірте власницю Наташу.Тому що вона займається рекетом та кришуванням по області бізнесменів збирає данину.подивіться які машини вони мають у свому статку інфініті.мерседес також джип лексус.
Відповісти
Шановний пане Мер,на нашу Думку Цей заклад треба закрити,туди ходять неповнолітні студенти з навколишніх гуртожитків.Та проведіть опитування місцевих жителів.А ТО ВИНИКАЄ ВРАЖЕННЯ ЩО ВИ ПАНЕ МЕР НЕ СЛУХАЄТЕ ГРОМАДЯН МІСТА ВІДНОСНО ЦЬОГО ЗАКЛАДУ А ВИКОНУЄТЕ НАКАЗИ НЕВІДОМО КОГО ЩО ДО РОБОТИ ДАНОГО ЗАКЛАДУ.ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ
Відповісти
Фігня,а не заклад
Особливо була розчарована коли принесли піцу,а до неї лише виделки,Тай на смак гіршої ніж там не їла
Відповісти
Останні новини
Бар «Наталка» стає причиною багатьох кримінальних проваджень, - Ігор Муковоз
17 грудень, 2014, 11:18