Коли і де відключатимуть світло у Ковельському районі

Коли і де відключатимуть світло у Ковельському районі
На мережах, що забезпечують електропостачання Ковельського району, введено в дію графіки аварійних вимкнень електропостачання через виникнення дефіциту потужності в єдиній енергосистемі України.

У графіках аварійні вимкнення споживачів поділені на 10 черг, перші п'ять - підприємства, другі п'ять - населення. Терміни та тривалість застосування визначає диспетчер НЕК «Укренерго», - пише ПроКовель.

Ковельська філія ПАТ «Волиньобленерго» доводить до відома, що з 10 грудня з 20 години вводяться Графіки аварійних вимкнень споживачів Ковельського району (підприємств та населення) у таких населених пунктах:

з 9 до 11 години - Колодяжне, Будище, Волошки, Кричевичі, Черемошне, Ломачанка, Уховецьк, Козлиничі, Грив’ятки, Шкурат, Поворськ, Пісочне, Гулівка, Озірне, Ситовичі, Світле, Кашівка, Підріжжя, Мельниця, Мирин, Кривлин, Рудка Миринська.

з 11 до 13 години - Любитів, Воля Любитівська, Дроздні, Білашів, Перковичі, Грушівка, Янівка, Засмики, Ворона, Рокитниця, Голоби, Дарівка, Новий Мосир, Старий Мосир, Солотвин, Радошин, Погиньки, Битень, Гончий Брід, Бруховичі, Нужель, Угли, Арсеновичі, Сільце, Свидники, Малий Порськ, Великий Порськ, Борщівка.

з 17 до 19 години - Бахів, Колодниця, Білин.

з 19 до 21 години - Облапи, Городище, Красноволя.

Відключення триватимуть від однієї до двох годин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Коли і де відключатимуть світло у Ковельському районі
17 грудень, 2014, 11:30