Усі луцькі маршрутки будуть обладнані GPS-навігацією

Усі луцькі маршрутки будуть обладнані GPS-навігацією
Міськрада дала доручення, аби всі автобуси луцького підприємства електротранспорту до 1 січня 2015 року були обладнані GPS-навігацією.

Станом на 10 грудня цього року між виконавчим комітетом Луцької міської ради та Луцьким підприємством електротранспорту укладено договори на перевезення пасажирів автотранспортом у місті Луцьку за маршрутами №№9а, 24, 25, 26, 28, 29, 30 та 32, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У кількох автобусів з різних причин не працює система GPS-навігації, відтак не можна простежити прохідність їх рейсу. Микола Романюк відзначив позитивом те, що скарг від пасажирів на якість перевезення немає, водночас питання функціонування GPS та озвучування зупинок потребує постійного контролю. Він дав доручення, аби до 1 січня 2015 року всі автобуси луцького підприємства електротранспорту, були обладнані GPS-навігацією.

Начальник служби перевезень Луцького підприємства електротранспорту Віктор Михалюк поінформував членів виконавчого комітету, що на підприємстві для передрейсового та післярейсового медичного, технічного оглядів обладнані два відповідних пункти контролю та додатковий медичний кабінет, що суттєво впливає на безпеку пасажирів.

Також після закінчення роботи на кожному автобусі проводиться миття та санітарне прибирання на власній мийці підприємства. Всі автобуси (крім резервних) відповідають екологічним стандартам Євро-2. Позитивом відзначив й те, що середній рівень заробітної плати водіїв у відповідності до угоди не нижче 120% від рівня мінімальної заробітної плати.

Члени виконавчого комітету вирішили, аби недоліки щодо функціонування GPS-навігації у вказані терміни були усунуті, а опісля на черговому засіданні у березні заслухати інформацію про хід роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як немає нарікань постійні нарікання.не зрозуміло чи мер морозиться чи пряма лінія не докладує. 47 маршрут жахливий.постійні порушення графіка.а ввечері взагалі після 20 год зникають
Відповісти
Останні новини
Усі луцькі маршрутки будуть обладнані GPS-навігацією
17 грудень, 2014, 14:16