Віталій Кварцяний заявив, що може закінчити свою кар'єру

Віталій Кварцяний заявив, що може закінчити свою кар'єру
Головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний заявив, що завершить кар'єру, якщо його занадто строго покарають за поведінку під час матчу "Волинь" – "Металіст", що на 87-й хвилині був зупинений через глядачів, які вибігли на поле.

Про це пише Сегодня.ua.

"Ми повинні переграти гру на нейтральному полі, або в Луцьку без глядачів. Так, ми не вітаємо таку поведінку глядачів. Розумію, що їх спровокував арбітр, але кому потрібні ці проблеми з санкціями щодо клубу? Для мене самого це шоком було, коли вони побігли. Таким же шоком були звинувачення в тому, що це "Волинь" організувала зрив матчу", - заявив Кварцяний.

"Тому якщо ФФУ хоче бути по-людськи справедливою і чесною, вона вирішить так: Кварцяному – грамоту і дискваліфікацію на один матч умовно, щоб я не задихався без футболу. Стадіон може один матч без глядачів перечекати або умовну дискваліфікацію на три матчі відбути. Не можна дуже грубо карати вболівальників, які прийшли подивитися на чесну боротьбу", - продовжив тренер "Волині".

"Якщо ж мене покарають сильно, я просто закінчу з тренерською кар'єрою. Був уже період, коли я не працював півроку і нічого в українському футболі не відбулося нового. Питання в іншому: після відбуття дискваліфікації я не зможу тренувати з однієї простої причини - через непереносимість згубної практики дуету "ФФУ – Комітет арбітрів". Отримати інфаркт від таких дій я не хочу", - каже Кварцяний.

"Якщо ми отримаємо перегравання матчу і якщо програємо команді "Металіст", я перший потисну їх капітану руку, але це буде чесна боротьба. Тільки таким має бути футбол", – заявив Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Небуде Кварцяного-небуде Волині
Відповісти
Небуде Кварцяного-небуде Волині
Відповісти
Останні новини
Віталій Кварцяний заявив, що може закінчити свою кар'єру
17 грудень, 2014, 14:40