Повідомили, коли засяє любомльська ялинка

Повідомили, коли засяє любомльська ялинка
На центральному майдані міста Любомль прикрашали головну "красуню новорічно-різдвяних свят" – ялинку.

Ось уже вчетверте цьогоріч святкові вогні міста запалають на живому хвойному дереві, яке росте навпроти будинку райдержадміністрації, - повідомляє видання "Буг".

Тому й, щоб зберегти красуню, не пошкодити гілля, працівники Любомльського ЖКГ акуратно вбирають її новими ялинковими прикрасами та гірляндами. А також прикрашатимуть ялинку оригінальні новорічні іграшки, створені дитячими руками, які звезли з усіх шкіл району. Такий своєрідний конкурс проводиться уже не вперше, тож школярі під час прогулянок на площі міста знову милуватимуться своїми виробами.

Урочисте відкриття головної ялинки Любомля відбудеться, як і по всій Україні, на день Святого Миколая – покровителя і захисника усієї малечі, опікуна воїнами, бідними, нужденними. У цей день також буде проходити благодійна акція «Від озер до Териконів», мета якої – збір коштів і теплого одягу для учасників АТО.

Її організатори – громадська організація «Християни волонтерів». Запланували ряд заходів: виставка фотографій, демонстрування відеороликів, благодійний ярмарок, збір коштів, листівок, сувенірів, оберегів, продуктів харчування, засобів гігієни, усіх необхідних речей для солдата.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, коли засяє любомльська ялинка
18 грудень, 2014, 09:56