Голова Волинської ОДА боргує за «комуналку», - ЗМІ

Голова Волинської ОДА  боргує за «комуналку», - ЗМІ
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик невчасно сплачує за спожиті комунальні послуги.

Губернатор має 715 гривень заборгованості зі сплати «комуналки» ще за жовтень 2014 року, - повідомляють «Хроніки Любарта».

Зокрема, за утримання своєї квартири на вулиці Гулака-Артемовського в Луцьку Гунчик боргує 186 грн, вивіз сміття – 10 грн, опалення – 114 грн, гарячу воду – 46 грн, газ – 21 грн, воду – 122 грн, електроенергію – 122 грн, утримання тварин – 30 гривень. За листопад Володимиру Гунчику нарахували ще 982 гривні за надані послуги.

Як відомо, Луцький міський обчислювальний центр, який є посередником у прийомі комунальних платежів, робить перерахунок після 5-го числа місяця. Тобто якщо людина не оплатила свій рахунок вчасно, до 25-го числа поточного місяця, наступного в квитанції вже відображатиметься заборгованість.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це приклад для волинян
Відповісти
Зазний матеріал! Заплатиили 5 грн. щоб отримати квитанцію. Дешеві прийоми Хроніки Любарта. А ВР повівся на цей фейк. Негарно!!!
Відповісти
А чого це в Гунчика опалення 1 кв. метра коштує 4,65, а у нас 7,72??? Різниця майже в 2 рази, яким чином луцьктепло встановлює тарифи на опалення, що така велика різниця в різних будинках???
Відповісти
А скільки боргує Лучик? Він же сам платить через місяць!!! Може треба було свою квитанцію надрукувати?
Відповісти
Брєд якийсь
Відповісти
А чого тільки 5 грн. за Гунчика заплатили. Могли б уже всю суму сплатити боргу.
Відповісти
Заказуха.... ще б у всіх була така заборгованість...
Відповісти
Ось тому так погано живемо, бо маючи мільйони неможе вчасно заплатити за отримані послуги. Ганьба!!!!! А в людей, що отримують копійки вимагають розраховуватись вчасно.
Відповісти
Тепер ясно на якій квартирі в нього батареї занадто гарячі) А то в декларації у нього ні квартири, ні будинку. І нічого не орендує.
Відповісти
Тепер ясно куди підуть гроші держслужбовців, які нібито добровільно збирають за "проханням" голови ОДА гунчика. Зауважте при цьому, що збирають налом!
Відповісти
Фу, позорисько! Бабусі останні копійки віддають, а воно...
Відповісти
Це не борг. Це просто іноді немає часу заплатити. У мене сусіди-бізнесмени з великими грішми мають борг по 12-15 тисяч. Оце борг! Можливо, немає кому стати в чергу до віконечка ощадбанку, а голова ОДА сам не стане. І правильно. Памятаю, дружина поїхала на 2 місяці на лікування, і я не платив. Просто, з лінощів. Приїхала і заплатили все до копійки. А хто підхопив чи "викопав" цю інформацію, то гріш йому ціна в базарний день. Не повинен журналіст опускатися до такого рівня. Це рівне тому, що заглядати в замкову щілину, хто в якій позі трахається. Не смакуйте на цьому, любі колеги-журналісти.
Відповісти
Якщо у Вашого колеги несплата через лінощі, то громаді не потрібні ліниві керовніки.
Відповісти
Я вам скажу більше, машина голови ОДА кожень день привозить і забирає його сожитєльніцу на роботу. А вона хто така щоб за гроші області їздити? Маючи такі доходи Гуньчик завжди економить, бо йому шкода заплатити за квартиру, за таксі своєї коханки. ПОЗОР.
Відповісти
А в луцьктепло заборгованість по зарплаті, бо вчасно гроші не надходять. А ще за газтреба авансом платити. Не порядна людина! На кожній нараді на лучан наїзджає, а сам "забув" заплатити.
Відповісти
Останні новини
Голова Волинської ОДА боргує за «комуналку», - ЗМІ
18 грудень, 2014, 10:45